Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Életmentő műtéten esett át a VIVA COMET jelölt Bridge énekese!

VIVA - Életmentő műtéten esett át a VIVA COMET jelölt Bridge énekese!

Joskot, a Bridge énekesét a napokban operálták meg, így kérdéses, hogy egyáltalán részt tud-e venni a díjátadó gálán, ahová a „Legjobb új előadó kategória” jelöltjeként hivatalos. Még tavaly egy ausztriai rafting túrán sérült meg az előadó.

„Imádom az extrém sportokat, de erre a kalandra nem tudtam eléggé felkészülni. Felborult a csónakunk és bordatörést szenvedtem, ami – legalábbis azt hittem – azóta teljesen begyógyult.” – meséli Josko, aki az elmúlt időszakban nagyon fáradékonynak érezte magát. A Bridge csinos énekesnője is nagyon aggódott érte: „Élő fellépéseinken a harmadik- negyedik szám után egyre gyakrabban kért meg, hogy egy pár percre szórakoztassam a közönséget beszéddel, hogy kifújhassa magát. Soha nem fordult elő ilyen korábban. Nagyon megijedtem, és ragaszkodtam hozzá, hogy kivizsgáltassa magát.” – vallja be Réka. Josko alvásvizsgálatra ment, mert azt hitte, hogy a kevés pihenés miatt vannak a tünetek. Ám kiderült, hogy a fáradékonyságát oxigénhiány okozza. A rosszul összeforrott bordacsontok nagyobb lélegzetvételkor szúró fájdalmat okoztak neki, ezért automatikusan kicsiket lélegzett. Hosszútávon a nem megfelelő mennyiségű oxigénbevitel súlyos problémákat okozott volna Joskonak, és a karrierje is veszélybe kerülhetett volna. Szerencsére a műtét, melynek során lecsiszolták a kiálló csontrészeket, nagyon jól sikerült.

Jellemző az énekes nyughatatlan természetére, hogy az operáció után pár nappal már elhagyta a kórházat, és nem várta meg a kiszabott egy hét pihenőt. „Óvatosan már a sportolást is újra kezdtem, hogy a VIVA COMET-en a legjobb formámban tudjak megjelenni. Bízok benne, hogy teljesen felépülök június 12-re!” – nyilatkozta optimistán Josko.

2008. 06. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 06. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Életmentő műtéten esett át a VIVA COMET jelölt Bridge énekese! cikk képei
VIVA - Életmentő műtéten esett át a VIVA COMET jelölt Bridge énekese!