Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Forgatókönyv szerinti díjazottak és celebözön a VIVA COMET-en

VIVA - Forgatókönyv szerinti díjazottak és celebözön a VIVA COMET-en

A legrangosabb hazai díjátadó estéjén a legnagyobb hazai csillagok jelenlétében osztották ki a legjobbaknak járó VIVA COMET gömböket, és bizony hatalmas meglepetések érték azokat, akik előre fogadtak az eredményre. Bár mindenki szeretné hazavinni a COMET gömböt, azoknak sem maradt ideje a szomorkodásra, akik nem nyertek, hiszen már maga a jelölés is hatalmas elismerést jelent, a gála hangulata pedig mindenkit magával ragadott.

A legrangosabb zenei díjátadón több ősbemutatót is láthatott a közönség: Kisó először énekelt kedvese csapatával, a No Thanx-szel, Gáspár Laci és a tehetséges, külföldön már nagyon híres Tomival, a Fiesta Kefirrel és Farkas Zsófival lépett fel, Cozombolis zenekarában egy igazi bajnok, Kótai Misi játszott, egy fiatal színésznőből, Csifó Dorinából énekesnő lett a színpadon, Ákos pedig először mutatta be nagyközönség előtt születésnapi dalát, a Negyvenet…

VIVA - Forgatókönyv szerinti díjazottak és celebözön a VIVA COMET-en

A felsorolás ugyan a teljesség igénye nélkül készült, de minden más irányú igénynek tökéletesen megfelelt az idei VIVA COMET. Pedig évről évre egyre magasabban van a léc, hiszen a zenecsatorna újra és újra az év partyját adja ilyenkor, kora nyáron, ahol csak a legjobbak nyerhetnek… A színpadon Lilu és Zola, a színfalak mögött és a vörös szőnyeg mellett Kisó és Ben várták a vendégeket, és latolgatták az esélyeket. Ebben az évben az olimpia előtt tisztelgett a VIVA, ennek jegyében hívta meg díjátadónak egykori és jelenlegi olimpikonjainkat. Czene Attila, Kovács Kokó István, Kovács Ági, Vörös Zsuzsa és Horváth Gábor remekül teljesített a számukra szokatlan szerepben, Adával, Csepregi Évával, Hári Richárddal, Szinetár Dórával és Vágó Istvánnal együtt.

A figyelem középpontjában azonban természetesen nem ők, hanem az est valódi hősei és sztárjai, a VIVA COMET gömb nyertesei voltak…

A legjobb videoklipről szakmai zsűri döntött. Választásuk a Supernem Generáció című kisfilmjére esett, a COMET gömb így Papp Szabihoz és csapatához vándorolt.

VIVA - Forgatókönyv szerinti díjazottak és celebözön a VIVA COMET-en

A legjobb új előadó kategória nyertese idén egy olyan csapat nyerte, akik – bár már évek óta zenélnek – a nagyközönség számára csak 2007-ben váltak ismertté, pályájuk pedig üstökösszerűen ível felfelé. A kategória győztese tehát: az Anti Fitness Club!

Megjárta már az idei Eurovíziós Dalversenyt is, ahol le is szerepelt de itt ő lett a legjobb női előadó. A közönség szavazatainak köszönhetően a három kategóriában is jelölt Csézy ezt a jelölést VIVA COMET gömbre váltotta…Szoros volt a verseny a fiúk között, mindenkire nagyon sok szavazat érkezett, de a végén az öt jelöltből csak egy maradhatott, egy orrhosszal L.L. Junior lett az, aki átvehette a legjobb férfi előadónak járó díjat.

Otthon már két VIVA COMET gömbje is van annak a csapatnak, akikre a legtöbb szavazat érkezett. Az énekesnő korábban úgy nyilatkozott, neki és zenekari társának is van már ilyen díja, így ha nyernek, ezt most a menedzserük viheti haza. Boldog lehet a Groovehouse, hiszen besöpörték a harmadik, legjobb együttesnek járó COMET-gömbjüket is!

A Magyar Könnyűzenéért különdíjat az idén negyven esztendős Kovács Ákos kapta, akinek polcát már jónéhány, a zenecsatorna és a rajongók által odaítélt gömb díszíti, tavaly az Év férfi előadója lett. Ákos díját Málnay B. Levente, a VIVA vezérigazgatója adta át.

A díjátadó közben és előtte szerkesztőségünk élvezhette a jobbnál-jobb cocktailokat és ételeket a VIP részen. Az afterpartyról már nem is beszélve. Jövőre folyt. köv. új tehetségekkel és csapatokkal, reméljük a legjobbakat.

Jónap Tamás

2008. 06. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 06. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Forgatókönyv szerinti díjazottak és celebözön a VIVA COMET-en cikk képei
VIVA - Forgatókönyv szerinti díjazottak és celebözön a VIVA COMET-enVIVA - Forgatókönyv szerinti díjazottak és celebözön a VIVA COMET-enVIVA - Forgatókönyv szerinti díjazottak és celebözön a VIVA COMET-en