Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Janet Jackson felesleges önsanyargatása?

Janet Jackson - Janet Jackson felesleges önsanyargatása?

Mélyponton van Janet Jackson karrierje, amely a nyolcvanas évek második és a kilencvenes évek első felében volt a csúcson. Az énekesnő lemezcége a napokban sorsdöntőnek tűnő elhatározásra jutott, amely végleg megpecsételheti a pályafutását. Michael Jackson húga mégis gőzerővel készül a szeptemberben induló észak-amerikai turnéjára.

Janet Jackson pályafutása az emlékezetes 2004-es mellmutogatása után indult el lefelé, csak leghűségesebb rajongói maradtak mellette, főleg amerikaiak. Legutóbbi, tizedik stúdióalbuma Discipline címmel februárban került a boltokba. A dalok közül csupán a beharangozó, Feedback című ért el mérsékelt sikert, azt is csak az Egyesült Államokban: a Billboard magazin kislemezlistáján a 19. hely volt a csúcspozíciója. Ezt követően a Def Jam Recordings lemezcég arra az elhatározásra jutott, hogy a többi felvételt (Rock With U, Luv) csak Észak-Amerikában forgalmazza. A kiadó a napokban úgy döntött, az érdektelenség miatt a kontinensen sem folytatja az album reklámkampányát, és több szerzeményt nem ad ki róla maxi CD-n. A nagylemez ugyan az amerikai eladási lista első helyére iratkozott fel, de utána gyorsan eltűnt az összesítés élmezőnyéből – az USA-ban eddig 385 ezret, világszerte 475 ezret értékesítettek belőle.

Janet Jackson - Janet Jackson felesleges önsanyargatása?

A lemezcég döntése nem törte meg az énekesnőt: reggel nyolctól este nyolcig készül a szeptemberben induló turnéjára. Janet utoljára 2002-ben koncertezett, az All For You Touron mutatta be a 2001-es All For You című albumát. Az utóbbi években komoly súlyproblémákkal küzdött, a februári visszatérése előtt is több mint húsz kilót kellett leadnia. „Hetente hat napot töltök edzéssel, naponta legalább négy órán keresztül kínozom magam. Amikor ezzel végzek, további hét-nyolc órát töltök tánclépések gyakorlásával” – nyilatkozta Janet. A tizennyolc állomásos Rock Witchu Tour szeptember 10-én Vancouverben indul, egyelőre kizárólag USA-beli és kanadai állomásai vannak. Kicsi a valószínűsége, hogy az énekesnő Európába is ellátogat, mivel nálunk alig maradt rajongója. (Új Szó)

Puha József

2008. 06. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 06. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 20. 18:17
Én a rajongója maradtam és az is maradok. A média őt is bedarálta,ezek szerint sikeresen,csakúgy,mint Michaelt. Sajnálom,hogy sokan ellene fordultak,nem ezt érdemli,ugyanis lehet,hogy nem ő a legszebb hangú díva az énekesnők között,de mindenkinél keményebben dolgozott meg a sikereiért,és soha nem adja fel! Őszintén csodálom! Janet I Love You!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Janet Jackson felesleges önsanyargatása? cikk képei
Janet Jackson - Janet Jackson felesleges önsanyargatása?Janet Jackson - Janet Jackson felesleges önsanyargatása?