Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alicia Keys új videoklipje

Alicia Keys - Alicia Keys új videoklipje

Alicia Keys új klipet forgat Superwomen címmel. A klipben számos női archetípust formáz meg. Láthatjuk karrierista üzletasszonyként, leányanyaként, de fáraót is megtestesít.

Félreértés ne essék, nem a megszokott szuperhősöket akarja megformálni Keys kisasszony, hanem a hétköznapok szuperhőseit: „Nem számít, kik vagyunk, és miken mentünk keresztül, minden nő egy szuperhős a lelke mélyén” – nyilatkozta az énekes. Valódi nőket alakít, akik a munkájukkal, teherbírásukkal, akaraterejükkel „mentik” meg a világot.
Az As I Am nagylemezből 3,5 millió példány fogyott. A Superwomen cimű dalhoz készült klipet Chris Robinson készíti, aki vélhetően már összeszokott az énekessel annak köszönhetően, hogy ezelőtt kétszer is forgattak együtt.
Alicia az egyik pillanatban szomáliai nőt alakít, aki a családjának indult útra vizet szerezni, a másikban már kifogásolhatatlan külsőben, mint üzletasszony domborít, pár jelenet multán pedig nagybecses fáraó képében tündököl. „Ez az egyik kedvenc számom az albumról. Amikor írtam, épp olyan hullámvölgyben voltam, hogy szomjaztam pár bíztató szóra, amitől - hiába nem vagyok tökéletes, nincs rendben a lelkem, magam alatt vagyok - szupernőnek érezhetem magam. Bármikor előadom, feltöltődöm energiával arra a napra.”
Alicia Keysnek nem idegen a színészkedés, nemrég láthattuk az Egy bébiszitter naplója című filmben Scarlett Johanson oldalán. Akinek tetszett, annak itt a folytatás, hiszen nemsokára újra a vásznon tündököl a sztár, mégpedig nem kisebb celebek társaságában, mint Queen Latifah vagy Jennifer Hudson.

sesyle

2008. 06. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Alicia Keys új videoklipje cikk képei
Alicia Keys - Alicia Keys új videoklipje