Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A második BalaTONE-i nyaralás

Balaton Sound Fesztivál - A második BalaTONE-i nyaralás

Második alkalommal kerül megrendezésre Zánkán egy igazán nagy jövő elé néző fesztivál. A siker kulcsa abban rejlik, hogy a remek fellépőket a magyar tenger közvetlen partjáról, vagy akár a vízből is hallhatjuk, láthatjuk…

Sajnos a tavalyi alkalommal, amikor még csak e fesztivál születésének lehettünk tanúi, még igen kevesen jöttek el, ami talán a reklámok és hirdetések fontosságát bizonyítják, ugyanis többen csak az előtte néhány nappal véget érő Hegyalja fesztiválon szereztek tudomást a BalaTONE indulásáról. Ez a buli a sokak által nagyon kedvelt mezőtúri WAN2 fesztivál helyét vette át, bár korántsem olyan stílusú fellépőkkel. Míg a WAN2 inkább a metál zenére szakosodott, a zánkai sokkal inkább populárisabb élményeket igyekszik nyújtani a közönségének.

Az északi part közepén található Gyermek és Ifjúsági Centrum július 24-27-ig várja a vendégeit a fesztiválra. A jegyárak meglepően alacsonyak a buli méretéhez képest! Szimpla 3-4 napos bérletet 9000Ft-ért tudunk vásárolni elővételben, napi belépőért is csak 4300Ft-ot kérnek tőlünk. Továbbá lehetőségünk van kombinált bérletet vásárolni egyéb Delta Fest-es rendezvényekre is. A helyszín teljesen úgy van berendezve mint egy strand, kiegészítve néhány sátorral, színpaddal. Találunk itt röplabda pályát, strandfoci pályát, vizifocit, vizibringa kölcsönzőt, sáncot, melyről a vízbe lehet csúszni vagy gurulni… Strandszékek, nyugágyak mindenfelé, lángosos, fagyizó, szóval összességében tényleg, mint egy tipikus balatoni strand napközben, este viszont tökéletes party hellyé válik.

A vízparti party idén 5 zenei helyszínen igyekszik szórakoztatni bennünket. Több külföldi nagyágyúval próbálnak kényeztetni, de természetesen rengeteg hazai, jól ismert fellépő adja majd meg az alaphangulatot. Csak néhányat említve csábításképpen: Beatsteaks, Tankcsapda, PASO, Quimby, Belga, Kaukázus, Ludditák, Tigris, Kiscsillag, 30Y, Depresszió, Neck Sprain, Subscribe, Péterfy Bori, Mystery Gang, Irie Maffia, Jamie Winchester, Besh O Drom, Noisia, Dj TeeBee, Palotai, Zagar, Colorstar, Barabás Lőrinc, Dj Hyper… persze hosszan lehetne még sorolni azokat, akik közül csemegézhetünk a 3-4 nap alatt.
A Red Wawes sátorban pedig egész éjjel pöröghetnek az alvászavarral küzdők különböző elektromos zenékre, tört ritmusokra. Sőt itt még a nulladik napon is lesznek programok, azoknak, akik nem férnek a bőrükbe, és mielőbb bulizni szeretnének.

A részletesebb programokért, információkért érdemes ellátogatni a fesztivál honlapjára a www.balatonefesztival.hu –ra. Itt képeket is lehet látni a tavalyi rendezvényről, látható a fesztivál térképe, a megközelítése…

Remélhetőleg a 2008-as BalaTONE fesztiválon már többen lesznek, mint tavaly, ami egyáltalán nem lehetetlen, hiszen aki ott volt, az valószínű idén is eljön, és hoznak még másokat is! Nincs sok értelme kihagyni egy ekkora bulit! Egy nagy kaland megzenésítve!

Rusznyák Marcell Artúr

2008. 06. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 06. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A második BalaTONE-i nyaralás cikk képei
Balaton Sound Fesztivál - A második BalaTONE-i nyaralás