Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új klippel jelentkezik Varga Feri és Balássy Betty

Varga Feri & Balássy Betty - Új klippel jelentkezik Varga Feri és Balássy Betty

Nem szerepeltek külön se színpadon, se videoklipben, amióta Feri rátalált Bettyre. Új nagylemezük, Ébredni valakiért elsőként elkészült dalához forgattak videóklippet. A Fuss című dal szövege igencsak megérdemelne némi besorolást, hiszen annak megértéséhez el kell érnünk egy bizonyos élettapasztalatot: „Ha ma forró még az ölelés, de a holnaphoz már túl kevés, a szerelem csak az elején tart örökké”.

A klip rendezője Tóth Gergely a női főszerepre Gregor Bernadettet kérte fel, aki puszta jelenlétével képes elbűvölni férfiakat. A színésznő személyében a tökéletes végzet asszonyát sikerült megnyerniük Feriéknek. Félreértés ne essék, aki arra gondolt, hogy a történet férfi főszereplője újból párcserén töri a fejét, az nagyon téved. Bettynek semmi oka a félelemre, hiszen érte hagyta ott Feri a családját, az pedig már csak hab a tortán, hogy Bernadett a forgatás után egyből párjához sietett. Betty tehát nem féltékenység miatt figyelt fel párja „kollegájára”, hanem inspirálta a művésznő. Amikor meglátta kifogásolhatatlan alakját, megfogadta, hogy drasztikus fogyókúrába kezd, amúgy is dédelgetett vágyát viheti véghez. Feri ebben maximálisan támogatja és az eredmény már most magáért beszél.

Varga Feri & Balássy Betty - Új klippel jelentkezik Varga Feri és Balássy Betty

A klip egy varázslatos helyen játszódik, legalábbis az ember első ránézésre biztos, hogy melegebb égtájon érzi magát, pedig a szerelmes történet Magyarországon készült. A video teljesen a vadnyugatot idézi, melyet fokoz Feri cowboy megjelenése is. A történet nagyobb hitelessége érdekében főhősünknek lóra kellett pattannia, de nem csak ülni kellett azon a jószágon, hanem mindent el kellett sajátítania, amit egy négylábú irányításáról tudni kell. A lóval való barátkozás olyannyira nem jelentett gondot Ferinek, hogy fontolóra vette a jövő évi Nemzeti Vágtára való nevezést.

sesyle

2008. 06. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 20. 11:41
Kit érdekelnek??????????????
Vendég 2008. 06. 27. 16:02
Kik ezek?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új klippel jelentkezik Varga Feri és Balássy Betty cikk képei
Varga Feri & Balássy Betty - Új klippel jelentkezik Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Új klippel jelentkezik Varga Feri és Balássy Betty