Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Súlyos beteg Amy Winehouse?

Amy Winehouse - Súlyos beteg Amy Winehouse?

Amy Winehouse, a botrányairól híres énekes kórházba került hétfő délután Londonban, miután elájult. Lehetséges, hogy a 007-es egyik esélyese, már nem is jelent veszélyt a többi jelöltre?

A 24 éves popsztár hétfőn lett rosszul londoni otthonában, miközben a lakása előtt osztogatott rajongóinak autógrammot. Amy előtt a világ egyszer csak elsötétedett, rosszul lett és hirtelen elájult, de asszisztense észlelte a történéseket és szerencsére még idejében el tudta kapni a fiatal celebet. Amennyire hirtelen jött Amy gyengesége, olyannyira gyorsan távozott is. Kis idő eltelte után már magához is tért – írja a bbc.com.
A híresség taxisofőr papája, Mitch Winehouse félti pici lányát, ezért egyből a marylebone-i London Clinic-be parancsolta. Egyelőre orvosai nem tudják, mitől lett rosszul Amy, azonban egy 24 órás megfigyelésre benntartják még, várhatóan másnap már haza is engedik.
Több koncertjét halasztotta már el a közelmúltban a botrányairól is híres énekes. Lehetséges, hogy már akkor érezte, valami nincs rendben az egészségével? Ami biztos, hogy nemrég egy exkluzív fellépést vállalt a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovich-nak.
Amy-nek nem ismeretlen a kórház, hiszen tavaly is járt ott. Akkor „súlyos kimerültség” miatt vitette be papája, azonban a háttérben mégis csak a drogproblémák álltak. Apja akkor nem tudta rávenni, hogy elvonóra menjen, de annyit elért, hogy legalább egy kiadós nyaralást „végigcsináljon”. Kiadója ösztönzésére mégis eleget tett a „felkérésnek” és mackóját bőröndbe csomagolva elindult egy speciális rehabilitációs intézetbe. Mindezek ellenére mi tudjuk, hogy nem jött össze az alkohol-, heroin- és kokainfüggő énekesnek. Próbálkozz csak Amy. Ismétlés a tudás anyja.

sesyle

2008. 06. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 20. 11:41
Ez a nő tiszta hülye. Egyáltalán nem sajnálom, csak magának kereste a bajt. Ha normális életet élt volna most nem tartana ott ahol. Mellesleg totál tehetségtelen, csak a botrányai miatt figyel még rá néhány ember.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Súlyos beteg Amy Winehouse? cikk képei
Amy Winehouse - Súlyos beteg Amy Winehouse?Amy Winehouse - Súlyos beteg Amy Winehouse?