Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön a negyedik Megasztár széria

Megasztár TV2 - Jön a negyedik Megasztár széria

A TV2 ismét nekifut a tehetségkutató műsornak, immáron negyedik alkalommal. A sikerszéria első három része tömegeket vonzott a tévéképernyők elé.

A Megasztár harmadik felvonása után senki sem gondolt a folyatatásra, ám a kereskedelmi csatorna június 12-én, hivatalos honlapján tette közzé, hogy ismét keresik az Év hangját, melyre már várják a jelentkezőket. Egyetlen feltételt szabtak ki a versennyel kapcsolatban: a jelölteknek be kell tölteniük a 12. életévüket. A harmadik szériában már a határon túlról is érkezhettek versenyzők, gondoljunk csak Rúzsa Magdira. A jelentkezési lapot mindenki számára elérhetővé tették a csatorna weboldalán (www.tv2.hu), ahol egyéb fontos információkat is megtudhattok a műsorral kapcsolatban. Senki se féljen attól, hogy lemarad a versenyről, hiszen mindenkinek visszaigazolják jelentkezését, valamint a műsor szervezői ígérik, hogy az ország egész területén tartanak majd meghallgatásokat.

Megasztár TV2 - Jön a negyedik Megasztár széria

A harmadik Megasztár győztese, Rúzsa Magdi így nyilatkozott a TV2 honlapján: „Sosem felejtem el az első alkalmat, amikor a Megasztár zsűrijének énekelhettem. Már az első szériába szerettem volna jelentkezni, de lekéstem a határidőt. A másodikba már időben elküldtem a jelentkezésem, de akkor senki nem jelzett vissza – mint utólag kiderült, azért, mert akkoriban a határon túliak még nem vehettek részt a versenyen. Harmadik alkalommal már annyira izgultam, hogy mindjárt két jelentkezési lapot is elküldtem!”

A Megasztárnak köszönhetően számos tehetséges fiatal követelt magának helyet a zenei életbe, és nem csak a verseny győztesei találták meg azt. Az első Megasztár, Oláh Ibolya színészi tehetségét is megmutatja, ő játssza az Aida című musical núbiai hercegnőjét.

Az újabb széria már elgondolkodtat azon, hogy érdemes-e a szervezőknek negyedszer is belevágni. Vajon a popzenei piac képes még több előadót eltartani? Az első megasztár zsűritagja, Pierrot a tehetségkutató versenyek ellen „kampányol”: „Inkább azt tanácsolnám a fiataloknak, hogy a zene iránt érzett szeretetük maradjon meg hobbinak. Sajnos nagyon keveseknek adatik meg, hogy betörjenek a poppiacra, és évtizedeken keresztül fenn is tudjanak maradni.”

Mostanában egyre több tehetségkutató verseny indul és ér véget, ezért is lehettem kicsit szkeptikus a Megasztárral kapcsolatban. Nem gondoltam volna, hogy valaki „tartósan” be fog futni. Tóth Vera, Gáspár Laci, Rúzs Magdi, Caramell, Bartók Eszter, Varga Feri, Puskás Peti, Tóth Gabi, Galambos Dorina néhányan azok közül, akiknek sikerült és még mindig jelen vannak a zenei életben.

Lehet, hogy ez már a negyedik Megasztár, de amíg lesznek magasan kiemelkedő tehetségek, addig szükség van az őket felkaroló gondozókra is. Ha viszont van lehetőség megmutatni azt, amit tudtok, ne habozzatok, gyakoroljatok, és irány a Megasztár.

sesyle

2008. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 20. 11:39
Szerintem nagy marhaság. Az első három is sok volt, teljesen felesleges, már mindenki unja. Pierrot véleményével tökéletesen egyetértek. Mellesleg azok a "sztárok" akik megmaradtak a poppiacion, mindezt nem a kimagasló tehetségnek és a kemény munkának köszönhetik, hanem csak azért mert van valaki aki tolja a szekerüket, illetve mert hajlandók magánéletük legrejtettebb dolgait is kiteregetni a mocskos szennylapoknak, amit ugye elég sok igénytelen ember képes befalni, és megfizetni.....
Vendég 2008. 06. 20. 12:08
Pierott mondatai között nincs összefüggés! Ha minden fiatal csak hobbiból zenélne, akkor egyáltalán nem lenne esélyük befutni! Vagy pont ez lenne a lényeg? Hogy utat engedjenek a csinált “sztároknak”?
Vendég 2008. 06. 20. 21:56
Hiszen így is csak a "csinált" sztárok vannak felkapva, az igazi tehetségeket nemcsak mellőzik, de még le is járatják, sutba dobják, őket direkt nem sztárolják sehol.... És az igénytelen magyar népnek pont ez kell.
Vendég 2008. 06. 27. 15:59
Legyen már valami normális énekesünk/csapatunk, ne ezek a megasz@rok!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jön a negyedik Megasztár széria cikk képei
Megasztár TV2 - Jön a negyedik Megasztár szériaMegasztár TV2 - Jön a negyedik Megasztár széria