Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

3. Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál

Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál - 3. Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál

Harmadszor foglalják el a gitárosok Balatonfüred környékét. A gitárfesztivált egy Guinness rekord kísérlettel is egybekötik, melynek tétje a Világ leghosszabb koncertje cím elnyerése.

A Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál egy olyan kulturális, zenei rendezvény, mely nem csak egy zenei irányzat felé hajlik el. A szervezők arra törekedtek, hogy az összes stílus képviseltethesse magát a lehető legmagasabb színvonalon ezen a gigantikus, ámbár kevésbé ismert fesztiválon. Az egyes napokon mind a klasszikus zene vagy a jazz, mind a flamenco és a könnyűzene szerelmesei egyaránt csemegézhetnek a programból.

Még felhőtlenebbé teszi a rendezvényt, hogy nem csak nézőként részesedhetünk a koncertekből, hanem akár színesítői is lehetünk. A szervezők a Guinness rekord beállításához ugyanis fellépőket toboroznak, így te is részese lehetsz a nagy csapatnak. Igaz a szereplésért fizetni nem tudnak, de nagy lehetőség lehet, hiszen az Interneten élő közvetítés megy, melyet tavaly 450 ezren néztek világszerte, nem beszélve a helyszíni közönségről.

Ha szeretnél a fellépők közt lenni, és ha nem akkor is ajánlom figyelmedbe a www.balatongitar.hu/2008 című weboldalt. A honlapról megtudhatod, hogy a rekord kísérlet mikor kezdődik, milyen megjelenési szabályok vannak, milyen felszerelésekre van szükség, jegyárakat és még sok más érdekes információt találsz. Ha te is tagja leszel a sikeres világrekordnak, utólag egy oklevéllel leszel gazdagabb és elmondhatod, hogy a világon egyedülálló dolgot vittetek véghez.

Ha szereted a zenét, a különleges helyzeteket, sok jó ember társaságát és némiképp van füled a zenéhez és egy kis érzéked a gitárhoz, akkor ott a helyed június 21-30-ig a 3. Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztiválon.

sesyle

2008. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 23. 19:35
A lényeg benne van. Jó lenne egy-két kép a tavalyiról. Amúgy korrekt írás. Grat!
Vendég 2008. 06. 25. 13:12
énnemtom
Vendég 2008. 06. 26. 15:29
Szia! Egy online link jó lenne ide valahova.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

3. Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál cikk képei
Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál - 3. Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál