Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismét Heineken Balaton Sound Zamárdiban

Balaton Sound Fesztivál - Ismét Heineken Balaton Sound Zamárdiban

A Sziget szervezőiroda ismét megnyitja a Balaton Sound kapuit Zamárdi szabadstrandján. A program idén még felhőtlenebb szórakozást ígér az odalátogatóknak. A négynapos rendezvény július 10-14-ig fog tartani.

Alig hogy vége az egyik zenei fesztiválnak, máris kezdődik a következő. A tavalyi Balaton Sound-on résztvevők már tudják, milyen fergeteges hangulatra számíthatnak, ennek ellenére a szervezők idén tovább fejlesztették a fesztivált. Nemcsak a zenei mércét tették magasabbra, hanem a fesztiválozók önfeledtebb szórakozását kiegészítő szolgáltatásokat is javította a Sziget Szervezőiroda. Igényes éttermek, kényelmes koktélbárok, kulturált mellékhelyiségek és az alkalomra épített utak teszik felemelőbbé az élményt.

Balaton Sound Fesztivál - Ismét Heineken Balaton Sound Zamárdiban

A programhelyszínek sora is tovább bővült, ez alkalommal öt színpad előtt szórakozhatunk kedvenc előadónk zenéjére. A Heineken Balaton Sound Nagyszínpada ad helyet több világsztár fellépésének, az évek óta Magyarországra várt FATBOY SLIM vagy a bristoli MASSIVE ATTACK is ezen a helyszínen ad koncertet. A többi helyszínen sem fog unatkozni senki, hiszen a DJ pultok mögött nem kisebb személyek fognak állni, mint a tavaly év Dj-jének választott ARMIN VON BUUREN vagy DAVID GUETTA, aki szintén a világ elsőszámú kedvencei között van.

A rendezvény fantasztikusnak ígérkezik, ám ezt nem mindenki gondolja így. A minap zamárdi polgármestere egy fenyegető levelet kapott ismeretlen személytől, melyben az állt, hogy sok környékbeli tüntetni fog a polgármesteri hivatal előtt a fesztivál ellen, aggasztóbb viszont, hogy egyesek radikálisabb eszközökkel, Molotov-koktélok dobálásával tiltakoznának. A polgármester a rendőrséghez fordult, és kijelentette: a település nem teheti meg, hogy elutasítson egy sikeres rendezvényt, ami vendégeket hoz Zamárdiba. Pánikra semmi ok, hiszen elég rendőr fog a fesztiválozókra vigyázni.

A fellépők névsoráért látogasd meg a fesztivál honlapját a www.sziget.hu/balatonsound címen, ahol tájékozódhatsz a jegyárakról, helyszínekről, na és persze nem utolsó sorban Zamárdiról. Sok szép látnivaló van a Balaton-parti városban: Kőhegyi kilátó, Tengeri akvárium magánygyűjtemény, avagy a Szamárkő, ha jut rá szabadidőtök, keressétek fel ezeket.

sesyle

2008. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 14. 13:51
BÓÓÓÓÓÓÓVLI
Vendég 2009. 05. 27. 22:09
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyro 2009. 06. 09. 16:55
már csak 1 hónap és idén is SOUND!!! Moby,Kraftwerk,Groove Armada, el se hiszem,hogy itt lesznek:) gyertek mert hatalmas buli lesz!
Vendég 2009. 06. 30. 12:57
Nem nagyon pörög a fórum ahogy látom:) Pedig a rendezvény hatalmas lesz!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ismét Heineken Balaton Sound Zamárdiban cikk képei
Balaton Sound Fesztivál - Ismét Heineken Balaton Sound ZamárdibanBalaton Sound Fesztivál - Ismét Heineken Balaton Sound Zamárdiban