Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra Budapestre Jön Avril Lavigne

Avril Lavigne - Újra Budapestre Jön Avril Lavigne

Avril ismét Európa életét pezsdíti fel, hiszen május 2-án kezdte el kontinensünkön turnésorozatát. Július 7-én az egyik legifjabb Rock and Roll tehetségtől lesz hangos Budapesten a Petőfi Csarnok.

A kanadai énekes 2002-ben robbant a köztudatba a Let Go című albumával, amely nyolc Grammy-jelölést kapott és csaknem 16 millió fogyott belőle. Második listavezető albuma, az Under My Skin 2004-ben látta meg a napvilágot. The Best Damn Thing című harmadik korongja tavaly áprilisba került a boltokba, az album bemutatója nyomán koncertezik a popsztár hazánkban, és a turnésorozat is a lemez nevét viseli.

Avril Lavigne - Újra Budapestre Jön Avril Lavigne

A magyar közönségnek 2005-ben mutatkozott be a sztár a Budapest Sportarénában. Kis országunk lakói egyből a szívükbe zárták az énekesnőt rockos hangvételű dalaival. A pop-punk énekes imidzs cserén esett át, azonban nőiesebb oldalát egyáltalán nem kifogásolták a rajongók.

Az idei koncert sem fog nyomtalanul elmúlni, hiszen hatalmas bulit készül csapni Lavigne kisasszony. A show-t több látványelemmel tarkítják majd, de táncosok és az élő zenekari kíséret is a koncert felülmúlhatatlanságáról gondoskodik. Jegyek már kaphatók a Ticketpro hálózatában.

sesyle

2008. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 20. 21:58
Mi a francnak kell ezt a hülye libált megint idecincálni???? Igénytelen magyar csürhének csak erre van igénye??? Normális koncert nem lehetne már végre Pesten???? Miért mindig az ilyen tehetségtelen, taknyos, tejfölös szájú, igénytelen, ronda, hang nélküli szar gagyit hívják ide?? Pláne kétszer??? A f**sz se kíváncsi erre a K-ra.
Vendég 2008. 06. 21. 1:10
A primitíiv gondolataidat vagy tartsd meg magadnak, vagy közöld értelmesen. Ezzel magadat járatod le, nem őt. csillababa
Vendég 2008. 06. 21. 23:43
avril egy nagy nulla, valóban felesleges idehívni immáron másodszor is.
Vendég 2008. 06. 21. 23:44
primiv ám az aki ennek a hülye lotyónak a zenéjét hallgatja

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újra Budapestre Jön Avril Lavigne cikk képei
Avril Lavigne - Újra Budapestre Jön Avril LavigneAvril Lavigne - Újra Budapestre Jön Avril Lavigne