Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy Winehouse tüdőtágulásban szenved

Amy Winehouse - Amy Winehouse tüdőtágulásban szenved

Nem engedték ki a múlt héten kórházba került énekest, miután otthonában rosszul lett és elájult. A baj nagyobb, mint azt sejteni lehetett, elképzelhető, hogy Amy betegsége véget vet karierrjének.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, múlt hét hétfőn, édesapja kérésére Amyt kórházba szállították. Az orvosok az elsődleges vizsgálatok után nem találtak semmiféle rendellenességet, a biztonság kedvéért 24 órás megfigyelésre bent tartották. A további vizsgálatok azonban rossz eredményt hoztak. A bbc.com információi szerint a tüdőtágulás korai stádiumát állapították meg az énekesnőnél, Amy jelenleg csak 70 százalékát használja tüdőkapacitásának.

Amy Winehouse - Amy Winehouse tüdőtágulásban szenved

„Az orvosok szerint, ha nem hagy fel a dohányzással és a drogfogyasztással, akkor nemcsak a hangját, de az életét is elveszítheti. Tüdőtágulása van, csomók és fekete foltok vannak a mellkasában, ha így halad tovább, olyan lesz, mint az öregemberek, akik csak légző maszkkal tudnak közlekedni, és minden lélegzetvételért külön meg kell küzdeni”- nyilatkozta az énekes apja, Mitch Winehouse a Sunday Mirror- nak. Az aggódó papa lánya barátait és a drogdílereket tetszi felelőssé a betegség kialakulásáért.

Amy a korházban folyamatosan alszik, miután a klinikára szállítás előtt már két napja volt fent, infúziót is kapott, hiszen teljesen ki volt száradva. Több orvos is megvizsgálta, szükség van-e azonnali beavatkozásra, azonban erre nem került sor. A sztár felfogta, hogy az élete nem játék, le kell állnia a drogokkal és a dohányzással is, kár, hogy ehhez ennyire betegnek kellett lennie.

sesyle

2008. 06. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 23. 15:29
csak magának köszönheti hogy ide jutott, nem tudom sajnálni

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy Winehouse tüdőtágulásban szenved cikk képei
Amy Winehouse - Amy Winehouse tüdőtágulásban szenvedAmy Winehouse - Amy Winehouse tüdőtágulásban szenved