Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nagy Sándor különleges fellépése

Adagio - Nagy Sándor különleges fellépése

Egy főzős TV műsor felvételéről sietett a Vakok és Gyengénlátók Hermina utcai Intézetébe Nagy Sándor, az Adagio együttes egyik frontembere. A krumpli reszelés és a reszelő nyomai láthatóak voltak a művész úr kezén két sebtapasz formájában. Ez nem is csoda, mivel Sanyi elmondása szerint mindent véresen komolyan vesz. A fellépés előtt természetesen minden vendég türelmesen várakozott, hiszen egy nagy kedvencük látogatta meg Őket : Nagy Sándor.

Sanyit és az Adagio-t már korábbról ismerték, hiszen sokan közülük részt vehettek a Sportarénában megrendezett Érintés Nagykoncerten. Sanyi belépett a terembe ám "csendes" rajongás fogadta. Talán a fényképezőgépem csattogása, vaku villanása vagy a Művész úr ilyen szintű közelsége feszélyezte őket, de végül mindegy is, hiszen a zene hatására mindenki feloldódott. Olyan musical és operett részletek hangzottak el, melyeket a közönség egy emberként énekelt Sanyival. Természetesen vastaps és vissza-vissza kiáltozással zárult a koncert. A záró dalt pedig Tiborral - aki az Intézet lakója - együtt énekelték, akit a nap felfedezettjének kiáltottak ki.

Majd a találkozás legmeghatóbb része következett, amikor is saját maguk által kézzel készített gipsz és gyertya ajándékokkal leptek meg a vendéget. Az előadás mindenki számára örök emlék lett.

A népszerű énekest még láthatjuk, illetve hallhatjuk a JÓZSEF musical címszerepében.

2008. 06. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 06. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nagy Sándor különleges fellépése cikk képei
Adagio - Nagy Sándor különleges fellépése