Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A 12. Kapcsolat Koncert szárvendége Carlos Santana

Kapcsolat Koncert - A 12. Kapcsolat Koncert szárvendége Carlos Santana

A T-Mobile idén is megrendezi szuperkoncertjét, melynek sztárvendége a gitárvirtuóz Carlos Santana lesz. A hagyományoknak megfelelően a koncert ezúttal is ingyenes a nagyközönség számára.

Június 28-án 12. alkalommal rendezik meg a T-Mobile kapcsolatkoncertet az ’56-osok terén, melynek főszereplője Santana, az előzenekar pedig a Black II Black lesz. A nagyszabású koncert ingyenes, annak ellenére, hogy a koncerten mindig a zenei élet egyik világklasszisa lép fel. Az elmúlt években is híres sztárok fordultak meg a T-Mobile színpadon, köztük például Sting, Bryan Adams vagy Pink. De hazai énekesek is képviseltetik magukat ilyen volt Rúzsa Magdi vagy éppen a Nox.

Kapcsolat Koncert - A 12. Kapcsolat Koncert szárvendége Carlos Santana

A koncertre a zenét szeretőket, kikapcsolódni, bulizni vágyókat várják. Az esemény 2008. 06. 28-án, szombaton 18 órakor kezdődik és 22 órakor ér véget. Várhatóan Santana fél nyolckor lép színpadra. A koncert minden évben nagy tömegeket vonz, együtt élvezi a zenét fiatal és idős. Senkit ne tántorítson el a tömeg, hiszen a rendezők arra is ügyeltek, hogy a koncert a tér bármelyik pontjából ugyanolyan élvezetet nyújtson, erről a különböző pontokon elhelyezett kivetítők és hangszórók is gondoskodnak.

Minden évben a közéleti személyiségek közül választanak műsorvezetőket, a mostani koncert levezetői eddig ismeretlenek. Az ő feladatuk a fellépők felkonferálása, a szünetek kitöltése, a közönség ébren tartása vagy fokozott hangulatba hozása.

Fontos információ, hogy az ingyenes koncertre gépjárművel nem lehet eljutni, hiszen a tömegközlekedési eszközök is terelő útvonalon járnak. Tehát mielőtt elindulunk érdemes tájékozódni a közlekedésről. Remélhetőleg ez a koncert is jó hangulatban fog eltelni, vigyázzunk egymásra, élvezzük a zenét.

sesyle

2008. 06. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A 12. Kapcsolat Koncert szárvendége Carlos Santana cikk képei
Kapcsolat Koncert - A 12. Kapcsolat Koncert szárvendége Carlos SantanaKapcsolat Koncert - A 12. Kapcsolat Koncert szárvendége Carlos Santana