Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Afro-amerikai hírességeket díjaztak

Black Entertainment television (BET) - Afro-amerikai hírességeket díjaztak

Idén is megtartották a Black Entertainment Television, vagyis BET díjátadóját. A díjazottak Június 24-én vehették át az amerikai fekete zenei élet legrangosabbnak tartott díjait.

Los Angelesben, kedden tartották a BET díjkiosztott, melyet egy pazar gála keretein belül rendeztek meg. A hagyományoknak megfelelően több kategóriát indítottak. A legnagyobb esélyesnek tartott T-Pain-t öt kategóriában jelölték, holott „egyik sem a saját munkája”- jegyezte meg némi iróniával Stephen Hill a BET egyik szervezője. Legjobb közreműködés kategóriában Chris Brown három előadóval is közösen jelölt, de a közönségdíjra is jó eséllyel pályázhatott. Szintén nagy reményeket fűzhettek a gálához Kanye West és Keyshia Cole, akik három-három nominációt tudhattak magukénak.

Black Entertainment television (BET) - Afro-amerikai hírességeket díjaztak

Egy díjazott már a kiosztó előtt biztos volt, hiszen a soul műfaj koronázatlan királyát, All Greent már a gála előtt bejelentették, mint idei életműdíjast. Quincy Jones is elismerésben részesült, ő humanitárius munkáiért vehette át a díjat.

A BET gáláján a legjobb női rhythm and blues előadó Alicia Keys, a férfi előadónak a közelmúltban számos sikert elkönyvelő Chris Brownt választották. A legjobb együttesnek járó díjat a UGK vihette haza, a csapat az Outkast duóval együtt az év videójának járó díjat is bezsebelte.
Missi Elliott a hip-hop kategória legjobb női énekese, míg a férfiak közt ugyanez a cím Kanye Westet, a műfaj egyik legsikeresebb képviselőjét illette meg. Kanye West T-Pain-el közös Good Life című daláért megkapta a legjobb együttműködésért járó díjat.
Videórendezőként Erykah Batud választották Mr. Robotóval egyetemben. A közönségdíjas pedig Lil Wayne énekes lett.

Említésre méltó a televíziós személyiségek díjazottai is, hiszen a legjobb színészek Halle Berry és Denzel Washington.
A rendezvény fellépők tekintetében sem szűkölködött, hiszen a gálán fellépett Nelly, Lil Wayne , Mary J. Blige és a tervek szerint színpadra lépett Mariah Carey is.

sesyle

2008. 06. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

További Black Entertainment television (BET) cikkek

További friss zenei hírek »

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Afro-amerikai hírességeket díjaztak cikk képei
Black Entertainment television (BET) - Afro-amerikai hírességeket díjaztakBlack Entertainment television (BET) - Afro-amerikai hírességeket díjaztak