Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Seal a PECSA-ban lép fel

Seal - Seal a PECSA-ban lép fel

A londoni születésű Seal Budapestre jön koncertezni, miután június 28-án megkezdi Európai lemezbemutató turnéját. A Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán, nyár közepén, július 15-én lép fel.

Éppen tíz évvel ezelőtt volt karrierje csúcsán Seal afro-amerikai énekes, akinek a világhírnevet a Killer és Crazy című slágerek hozták meg 1990-ben. A dalok hónapokig vezették a slágerlistákat. Egy év múltán kiadta első szólóalbumát Seal címmel, amit még néhány követett, a legutóbbi tavaly novemberben. Pályafutása során több mint 15 millió albumot adott el világszerte.

Seal - Seal a PECSA-ban lép fel

System címmel november 12-én jelentette meg albumát 11 új szerzeménnyel, melyek közül az első kislemez és videóklip az Amazing című dalból készült. Az új lemez bemutatása kapcsán koncertezik Európában a 45 éves zenész. Seal Stuart Price-szal dolgozott együtt a korong stúdiómunkálatai során, Stuart Price Madonna egyik siker-albumának volt mindenható producere.

A háromszoros Grammy-díjas énekes Magyarországi tartózkodása alatt nem részesül sztárnak járó bánásmódban, hiszen nem tart rá igényt. Annyit kért, hogy a szervező cég biztosítson csapatának és neki három átlagos, de kényelmes szobát. Ezenfelül egyetlen szokatlan kérése volt: „A saját öltözőjébe teakészítő szettet kért forralóval, csészével és különböző teafüvekkel - gyógynövényes, fekete, zöld, piros és gyümölcsteákkal, mivel ő maga készíti teáját”- mondta el a ShowTime Budapest munkatársa.

A Petőfi Csarnokban július 15-én Seal új albumáról hallhatunk leginkább szerzeményeket, azonban a régi rajongók se búsuljanak, minden bizonnyal felcsendül a Crazy, a Killer és a többi nagy sláger is.

sesyle

2008. 06. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Seal a PECSA-ban lép fel cikk képei
Seal - Seal a PECSA-ban lép felSeal - Seal a PECSA-ban lép fel