Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Előzenekart keres a Coldplay

Coldplay - Előzenekart keres a Coldplay

A Coldplay szeptemberen 1-jén kezdi meg turnésorozatát, melyre előzenekart keresnek. Úgy gondolták, ez fantasztikus lehetőség lenne egy tehetséges, ugyanakkor szinte ismeretlen csapatnak.

Amint azt már mi is megírtuk a Coldplay turnésorozatot indít, először a tengerentúlon majd Európában. Ennek kapcsán furcsa gondolata támadt az angol rock bandának, hiszen az amerikai turnéhoz interneten keresztül keresnek előzenekart. A csapat tagjai szerint ez jó lehetőség a tehetséges zenekaroknak. A zenekar kiválasztásához segítségül hívtak néhány rádióállomást is.

Coldplay - Előzenekart keres a Coldplay

A jelentkezőknek nincs más dolguk csak egy videót feltenni a youtube.com-ra és várni, hogy felfedezzék őket. A feltöltés után először a rádiósok bírálnak, majd közönségszavazás dönt az egyes zenekarokról. Azt a három együttest, akik a legtöbb szavazatot kapták, a Coldplay élőben hallgatja meg, és akiket a legjobbnak talál, azok már pakolhatnak is és költözhetnek a helyszínre.

A Coldplay fellépése előtt a nyertes zenekar majd fél órát játszhat, ingyenjegyeket kap, valamint kétezer dollárt a fellépésért.
Az európai turné részeként a rock banda hozzánk is ellátogat, azonban arról nem beszéltek, hogy az amerikai turnéhoz hasonlóan itt is tart-e válogatást a csapat.

sesyle

2008. 06. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Előzenekart keres a Coldplay cikk képei
Coldplay - Előzenekart keres a ColdplayColdplay - Előzenekart keres a Coldplay