Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fesztiválból sosem elég: Zánkai BalaTone Fesztivál

Zánkai Balaone Fesztivál - Fesztiválból sosem elég: Zánkai BalaTone Fesztivál

Ahogy megkezdődött az év legmelegebb évszaka egyre szaporodnak a szabadtéri fesztiválok, rendezvények. Sok ezek közül a Balatonon és környékén foglal helyet, akár csak a Zánkai BalaTone Fesztivál.

Aki folyton olvassa a music.hu cikkeit észre veheti, hogy egyre több eseményről számolunk be, ami a nyárnak köszönhető. Az időjárás lehetővé teszi a szabadtéri programokat és az események fő célcsoportja ilyenkor tölti szokásos nyáriszünetét. Ezek az események pedig felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak a fiatalok és a fesztiválozók legnagyobb örömére.

A Zánkai BalaTone Fesztivál július 24-27. között kerül megrendezésre, mely egy igen összetett esemény, hiszen a zene mellett számos érdekes program kap helyet. Lesz extrém motokrosszos bemutató, csobbanhatunk a Fundango Waterjump óriás rámpájáról, az érdeklődők kipróbálhatják a quadokat. A sport is jócskán alkotóeleme a fesztiválnak, hiszen nappal a Balaton kínálja magát a pihenni vágyóknak, a strandon wakeboard pálya, strandröpi és vízifoci lehetőségek is várják az érdeklődőket. A fesztivál keretein belül rendezik meg a 8. KONA kerékpáros-találkozót.

Zánkai Balaone Fesztivál - Fesztiválból sosem elég: Zánkai BalaTone Fesztivál

Az esték pedig minden eddiginél jobb bulikat ígérnek számunkra. A második alkalommal megrendezése kerülő BalaTone Fesztivál immár öt színpadon szolgáltatja a jobbnál jobb zenéket. A Borsodi Malátabár, Red Waves, Café-, Viva-, Pepsi színpadon fellépnek hazai és nemzetközi zenészek egyaránt. Fellép majd a Beatsteaks, a Noisia & Teebee, a The Real McKenzies, a Killa Kela, DJ Hyper, a Cagedbaby, a Freeform Five és a Zion Train. A hazaiak közül a Tankcsapda, Quimby és a Paso is ott lesz, de képviselteti magát a Kiscsillag, a Kowalsky Meg a Vega, a Bëlga és a Zagar is.

Sportprogramok, buli, koncertek, balatoni nyár mindezt egy helyen egy belépővel! Ki ne akarna elmenni?

sesyle

2008. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2015. 06. 06. 9:37
Szuper))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fesztiválból sosem elég: Zánkai BalaTone Fesztivál cikk képei
Zánkai Balaone Fesztivál - Fesztiválból sosem elég: Zánkai BalaTone FesztiválZánkai Balaone Fesztivál - Fesztiválból sosem elég: Zánkai BalaTone Fesztivál