Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

MTV Video Music Awards: ismét Britney vezeti a díjátadót?

MTV Video Music Awards - MTV Video Music Awards: ismét Britney vezeti a díjátadót?

Tavalyi botrányos szereplése után ismét gondolkodnak a szervezők azon, hogy Britney vezesse a 2008-as MTV Video Music Awards díjátadóját. A versenyre 5 kategóriában lehet nevezni.

A 2007-es botrányosra sikerült díjátadó nyitása után a sajtó még hónapokig cikkezett a leégésről. Ezek után a szervezők megint lehetőséget adnának a fiatal sztárnak a javításra. „Mindenki megérdemel egy második, vagy akár egy harmadik esélyt. Nem tudom, hogy tudunk-e jobbat találni Britney-nél, de minden percben ezen dolgozunk.” – nyilatkozta az MTV Networks Music Group egyik vezetője.

MTV Video Music Awards - MTV Video Music Awards: ismét Britney vezeti a díjátadót?

Az első MTV Video Music Awards megrendezésére 1984-ben került sor, mellyel nagy rajongást váltottak ki a közönségből. A siker után 1992-ben úgy döntöttek, hogy elindítják az MTV filmes díjátadóját is.

A tavalyi Video Music Awards nyertesei a következők voltak: 4 jelölésben lett a legjobb Timberlake többek között az év férfi művésze, rendezői és koreográfiai díjat tudhat magáénak. Fergie az év női művésze díját vette át vagyis vehette volna, ha ott lett volna. Az év klipje címre Rihanna Umbrella-ja bizonyult a legjobbnak. A legjobb csapat a Fall Out Boy, a Gym Class Heroest pedig az év felfedezettje lett. A legjobb vágásért a nézők szavazata alapján Gnarls Barkley jutalmazták, együttműködésüknek Beyoncé és Shakira köszönhetik a díjukat.

A múlt év díjátadója megtekinthető az Interneten is, azonban érdekes, hogy az USA-n kívül a díjátadó legérdekesebb része, Britney leszerepelése lemaradt. (Némiképp kétségeim vannak afelől, hogy oly nehéz lenne alkalmasabb személyt találni erre a feladatra.) Aki nem látta ne szomorkodjon, hiszen ha a szervezők nem találnak megfelelőbbet, mint az imént említett hölgyemény, akkor hasonló élményekben lesz részünk az MTV csatornán.

sesyle

2008. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

MTV Video Music Awards: ismét Britney vezeti a díjátadót? cikk képei
MTV Video Music Awards - MTV Video Music Awards: ismét Britney vezeti a díjátadót?MTV Video Music Awards - MTV Video Music Awards: ismét Britney vezeti a díjátadót?