Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos 40: rekordszámú előrendelés

Ákos - Ákos 40: rekordszámú előrendelés

Alig 24 óra alatt csaknem egy félháznyi Kongresszusi Központot adott el Ákos jubileumi koncertsorozatának nyitóelőadására. A szeptember 20-ra kiírt exkluzív nagykoncert jegyrendelése július 1-jén indult, de igencsak sietnie kell annak, aki még be szeretne jutni erre az előadásra, mert rohamléptekben fogynak a jegyek Ákos webáruházából.

Ákos idei éve a jubileumok körül forog: tavasszal töltötte be negyvenedik életévét, majd májusban lett kereken húsz éve, hogy a zenei pályán debütált egykori zenekarával, a Bonanza Banzai csapatával. E jeles évfordulók kapcsán hamarosan jubileumi koncertsorozatra indul Ákos 40 címmel. A tervek szerint egy exkluzív kivitelű, lírai dalestre készül: az Ákos 40 repertoárjában negyven zenei téma, jól ismert és több ritkán vagy eddig még nem játszott Ákos-dal zongorára átírt, áthangszerelt verziója hallható majd. Az előadás két felvonásos lesz, külsőségeiben is ünnepléshez méltóan szmokingba öltözött Ákos-zenekar lép a színpadra. Pár hete egyébként a turné egy kisebb premierjének lehetett részese, aki az idei VIVA COMET gálát követte, ahol Ákos nemcsak A magyar könnyűzenéért járó életműdíjban részesült a csatorna jóvoltából, hanem az esemény végén a születésnapjára íródott Negyven című dalt is előadták, mely nyilvános keretek között itt debütált elsőként, immár a jubileumi turnézenekar kíséretében. A csapat felállása is ehhez az akusztikusabb előadáshoz alakult, Samu bőgőzik, Kékkői Zalán gitáron kísér, míg visszatért a dobosi pozícióra Ákos egykori mentora, Dorozsmai Péter. A műsor alapjául szolgáló zongora mögött pedig azt a Czomba Imrét hallhatjuk, aki már számos hazai zenei és színházi produkcióban (NOX, Zorán, Presser, Gerendás) megfordult már.

Ákos - Ákos 40: rekordszámú előrendelés

A turné szeptember 20-án veszi kezdetét Budapesten a Kongresszusi Központ falai között. A további állomások hamarosan kihirdetésre kerülnek, de addig is már július 1-jétől elindult a jegyelőrendelés a turnényitó előadásra. A koncertről és a jegyrendelésről szóló hír alighogy felkerült Ákos hivatalos honlapjára, rekordszámú előrendelés érkezett. 24 óra leforgása alatt 800 jegyet rendeltek be az érdeklődők, ami közel félháznyi hely a BKK-ban. Úgyhogy nem árt sietnie azoknak, akik még szeretnének bejutni az előadásra. Kizárólag Ákos honlapján - a www.akos.hu címen - működtetett webáruházban van lehetőség a jegyek előrendelésére. Természetesen, amíg a készlet tart. Hiszen, ha ilyen iramban fogynak a jegyek, akkor hamarosan kitehetik az „Elkelt” táblát.

Fotók: Erdélyi Gábor/ FalconMedia

fkriszta

2008. 07. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos 40: rekordszámú előrendelés cikk képei
Ákos - Ákos 40: rekordszámú előrendelésÁkos - Ákos 40: rekordszámú előrendelésÁkos - Ákos 40: rekordszámú előrendelés