Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bartók Eszter új videójában sportosra veszi…

Bartók Eszter - Bartók Eszter új videójában sportosra veszi…

A csinos zeneszerző, énekesnő, Bartók Eszter legújabb videó klipjével - extrém módon - görkorcsolyával gurult be a hazai zenecsatornák képernyőjére. A 2007 novemberében Indigo címmel megjelent második önálló nagylemezéről a forgatáshoz egy igazán könnyed dalocskát választott közönségének, hogy minden gondjukat elrepítse.

Már a dal címe is „Repülnek a gondok” sokat elárul a nóta vidám és élettel teli hangulatáról, ami tökéletesen összepasszolt a rendező, Herz Péter és stábja ötletével. Kiindulásként Esztert, egy görkorcsolyás csapat élére képzelték el korival, miközben énekel. Az extrém sport ötlete annyira extrémre sikeredett, hogy Miklós Mihály zseniális operatőri munkájának köszönhetően egyáltalán nem látszik, hogy a klipfelvétel napját megelőzően még életében nem volt Eszter lábán görkori. Sőt! A korizás annyira jól sikerült, hogy Eszter komolyan fontolóra vette, gyakrabban szeli majd az aszfaltot, az egyelőre kölcsönkapott kerekes cipőkkel.

A fővárosban, a Budai vár alja csodás helyszínként szolgált az egész napos forgatásához. A stábnak gyönyörű snitteket sikerült elcsípnie a nyári naplementéből is, ami még színesebbé tette a vidám kisfilmet. A szemfülesebbek, a herfli virtuóz Pribojszki Mátyást is felfedezhetik csinos csajok és vagány koris fiúk társaságában szájharmonikázva, miközben ő is gurul. Számára is kihívás volt a forgatás napja, hiszen gyerekkora óta nem volt ilyen sporteszköz közelében. A számos botlás és kánikula ellenére, rendkívül bohókás hangulatban telt a napja az időközben már-már profikká fejlődött társaságnak. Ha valaki mégis a hátsóján landolt volna, a nap szlogenjeként viccesen ismételte: Sebaj, repülnek a gondok.

Jónap Tamás

2008. 07. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 03. 16:15
Kit érdekel ez a liba????????????????????????????????????? Senki se hallgat ilyen sz @ r t
Vendég 2008. 07. 07. 11:08
Én is utálom de vnnak jó számai!
Vendég 2008. 07. 08. 19:17
Jó számai?? Ennek a csajszinak? Még egy olyat se hallottam ami jó lett volna. Beképzelt kis liba! A megasztáros "sztárok" nagy nullák.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bartók Eszter új videójában sportosra veszi… cikk képei
Bartók Eszter - Bartók Eszter új videójában sportosra veszi…