Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alicia Keys férjhez megy és visszavonul?

Alicia Keys - Alicia Keys férjhez megy és visszavonul?

Alicia Keys-nek július 4-én, azaz holnap bekötik a fejét. Állítása szerint 30 éves korában már nem szeretne dolgozni, tervei közt szerepel gyereknevelés is. Saját gyerek helyett előnyben részesítené az örökbefogadást.

A Star magazin írása szerint az énekes és párja, Kerry Brothers július 4-én, pénteken kelnek egybe. A ceremóniára már le is foglaltak egy épületet, mégpedig a Long Island-i Oheka kastélyt, mely francia stílusban épült és 32 hálószobát tartalmaz. Az épület vezetősége megerősítette a hírt, hogy a jeles napra esküvői foglalásuk van, azonban azt nem kötötték senki orrára, hogy Alicia tette volna le a foglalót.

Alicia Keys - Alicia Keys férjhez megy és visszavonul?

Ki tudja, mi a pontos oka, de az énekes úgy döntött 30 éves korában abbahagyja pályafutását, már nem akar dolgozni. „Mivel keményen dolgozom, dönthetek arról, hogy mikor vonulok vissza. Szeretném beutazni a világot és más kultúrákkal is megismerkednék”- nyilatkozta a sztár. Ha igaznak bizonyulnak állításai, már csak három évünk lesz élvezni munkásságát. Azt nem tudom, hogy belegondolt-e már celebünk, hogy milyen lesz abszolút zene nélkül élni. Az az ember, aki gyerekkorától kezdve zenélt, egyik pillanatról a másikra képes lenne feladni az életét? Ez még a jövő zenéje.

Ami viszont biztos, hogy Alicia érettnek érzi magát az anyasághoz, vagyis csak ahhoz, hogy örökbe fogadjon, hiszen Angelina Jolie példáját követve szívesen segítene elárvult gyerekeken. "Egyelőre még nem állok készen arra, hogy anya legyek, de az adoptáláson már elgondolkoztam. Emiatt csodálom Angelinát. Szerintem fantasztikus, ahogyan segít a világ gyermekein"- nyilatkozta Keys az Ok! magazinnak.

sesyle

2008. 07. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 07. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Alicia Keys férjhez megy és visszavonul? cikk képei
Alicia Keys - Alicia Keys férjhez megy és visszavonul?Alicia Keys - Alicia Keys férjhez megy és visszavonul?