Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-ban

Coca Cola Beach House - Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-ban

Szombat este mintegy ötezren voltak kíváncsiak az első magyar MTV Icon koncertre, mely a Neoton Família munkássága előtt tisztelgett. A siófoki Coke Club-ban megtartott programsorozat lényege, hogy az este „ikonjai” kivételesen nem a színpadon, hanem páholyban foglalnak helyet, míg 12 együttes saját értelmezésében adja elő 2-2 dalukat.

A Neoton Família tagjai szombat este csak egy darabig bírták ülve nézni az egymást követő minikoncerteket, a program vége felé pedig már igazi bulit csaptak a tribünön. Végvári Ádám a The Unbending Trees Pago Pago feldolgozása alatt jókedvében még a fotelből is kicsúszott, annyira élvezte a teljesen kifordított változatot.
Csepregi Éva a Kozma Orsi – Váczi Eszter – Behumi Dóra trió Vándorének előadása alatt perdült végleg táncra, innentől kezdve a közönségnek abban a látványban lehetett része, hogy a Neoton velük együtt tombol – saját dalaikra! Utána elmondták, hogy amennyire tartottak attól, mi kerekedik majd dalaik feldolgozásából, annyira élvezték a koncertet, és személyesen köszönték meg a fellépőknek, hogy ilyen nagy lelkesedéssel és jókedvvel nyúltak hozzá dalaikhoz.
A csak ezen az estén, egyetlen alkalommal látható és hallható produkciók szinte egytől egyig tartogattak meglepetéseket. Már a kezdő Anna and the Barbies jelmezes antréja jókedvre deríthetett mindenkit, aztán jött a Budapest Bár Ruttkai Borival kiegészülve és a tűzköpővel megerősített Zorall. Voltak, akik a Neotonnal teljesen ellentétes stílusban vezették elő dalaikat, mint például a Fish!, a Besh O Drom, a Supernem vagy a Junkies.
A végén minden énekes összeállt a színpadon egy nagy fináléra, hogy elénekeljék közösen a Holnap hajnalig című slágert. A Coke Club-ban legközelebb július 19-én lesz MTV Icon koncert, akkor az LGT áll majd az est középpontjában.

2008. 07. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2008. 07. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-ban cikk képei
Coca Cola Beach House - Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-banCoca Cola Beach House - Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-banCoca Cola Beach House - Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-banCoca Cola Beach House - Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-banCoca Cola Beach House - Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-banCoca Cola Beach House - Sziporkázó feldolgozások a teltházas Coke Club-ban