Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Végleg múlté az ABBA

Abba - Végleg múlté az ABBA

A csapat tagjai szerint semmi esély nincs arra, hogy valaha is összeálljon az ABBA. Bjorn Ulvaeus a zenekar tagja és dalszerzője szerint azért nincs lehetőség a folytatásra, mert már semmi sem indokolja azt.

A The Sunday Telegraph-nak Bjorn Ulvaeus és Benny Andersson azt nyilatkozta, hogy az ABBA sosem fog már színpadra állni, hiszen semmi nem indokolja azt. „Nem szeretnék feldolgozásbanda lenni”, ehelyett inkább azt tartják szem előtt, hogy dalaik ennyi idő után is töretlenek. ”A csapat tagjai azt szeretnék, ha arra emlékeznének amilyenek régen voltak: fiatalok, szertelenek, tele igyekvéssel.”

Abba - Végleg múlté az ABBA

A zenekar a ’70-es, ’80-as években vált híressé miután mindenkit maguk mögé utasítottak a Eurovision Song Contestet versenyen. Ezután folyamatosan a toplisták élén jártak. Angliában első helyen szerepelt a Knowing Me, Knowing You, Take A Chance On Me és a The Winner Takes It All is. 1982-ben váltak el a csapattagok bár ezt nyilvánosan sosem jelentették be.

Idén mindenki a nagy visszatérést várta, de sajnos csalódniuk kellett. A tévhit felröppenése a Mamma Mia musicelfilm bemutatása (Meryl Streep föszereplésével) kapcsán merült fel, mely elsöprő sikert aratott. Hosszú idő óta nem mutatkoztak együtt a tagok, ám a svédországi bemutatón közösen léptek színre. Itt nyilatkozta Ulvaeus az újságírók kérdésére: "Sosem fogunk újra együtt játszani. Egyszerűen semmi motivációnk nincs, hogy összeálljunk. Azt szeretnénk, ha az emberek egy fiatal, erőtől kicsattanó és ambicózus zenekarra emlékeznének, ha az ABBA-ra gondolnak”.

sesyle

2008. 07. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 07. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 09. 15:04
Mamma Mia! S.O.S!!
balu 2008. 08. 02. 7:36
pedig ha újra össze állnának,akár egy világkörüli turnéra az tuti teltházas lenne mindenhol.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Végleg múlté az ABBA cikk képei
Abba - Végleg múlté az ABBAAbba - Végleg múlté az ABBA