Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megvan a Megasztár 4. zsűrije

Megasztár TV2 - Megvan a Megasztár 4. zsűrije

A Megasztár 4. háromtagú zsűrije tegnap elkezdte a jelentkezők válogatását. Hosszú találgatások és pletykák után a csatorna egyik műsorában mutatta be az új zsűrit. Az ítészek női tagja Eszenyi Enikő Kossuth –díjas színész - rendező, Fenyő Miklós a Hungária együttes frontembere, és Mester Tamás rock zenész.

A zsűri tegnap már munkához is látott, hiszen több ezer jelentkező közül kell kiválogatniuk a 2008 hangja címért vetélkedő tehetségeket. A Megasztár 4. műfaji korlátok nélkül várja a zenei tehetségeket idén. Minden olyan művészeti ágban, mely kapcsolódik az énekhez, legyen szó bár operáról, operettről, sanzonról, várják a tehetségeket a zsűritagok, és a szervezők az alsó korhatárt is levitték tizenkét évre.

Megasztár TV2 - Megvan a Megasztár 4. zsűrije

Eszenyi Enikő képviseli a női vonalat az új zsűriben, személye a garancia arra, hogy mind a színpadi rátermettség, mind az előadói képesség, mind az egyéniség fontos szempont, az énektudás mellett. A művésznő már az első napon kritikus szemmel figyelte a jelentkezőket. - Saját szakmai elvárásaim szerint döntök arról, kit szeretnék újra látni a válogatókon. Bár még alig egy napja zsűrizünk együtt Tamással és Miklóssal, de máris van köztünk egy mondás, ha az hangzik el valamelyikünk szájából, „a saját szakállamra döntök” mondat, akkor tudjuk, hogy a másik kettő valószínűleg nem ért egyet a döntésünkkel, de valami olyat látunk meg a jelentkezőben, ami miatt újra kíváncsiak vagyunk rá.

Mester Tamás rock zenész, legújabb zenei projectje a Jack Jack zenekar megalapítása társaival Ganxta Zolival, Papp Szabival és Tóth Tibivel. Tamás elárulta meglepte, hogy már az első napon néha jelentős véleménykülönbség alakul ki ítész társaival egy- egy produkció meghallgatása kapcsán, de nagyon várja a közös munkát és a jó produkciókat.

Fenyő Miklós a legendás Hungária együttes alapítója már rutinos tehetségkutatónak számít, hiszen az ő felfedezettje volt Szandi, ám most még csak szemlélődik, hiszen egy nap munkáján vannak túl. - Még keresem a helyem a zsűriben és a Megasztárban is. Annyi sok hang, annyi sok dal hangzott ma el, hogy tele van vele a fülem. Még nem igazán tudom, mit keresek, de bízom benne, hogy nagyon tehetséges fiatalokat találunk – nyilatkozta.

A csatorna szerint a szérie legújabb darabja ötvözi majd a reality show és a szokásos tehetségkutató show-kat is. A válogatások tehát megkezdődtek az adások ősztől indulnak, a műsörvezető pedig ismét Till Attila lesz. Társáról még nincs infónk.

Jónap Tamás

2008. 07. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 07. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megvan a Megasztár 4. zsűrije cikk képei
Megasztár TV2 - Megvan a Megasztár 4. zsűrijeMegasztár TV2 - Megvan a Megasztár 4. zsűrije