Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készülőben a második The Moog album!

The Moog - Készülőben a második The Moog album!

Nem sok ideje volt eddig a nyaralásra a The Moog legénységének, hiszen a nyári fesztiválokon igen sok fellépés várt és vár még a fiúkra. A nagysikerű Volt fesztiválos koncertet követően a hétvégén az idén Dunaújvárosban megrendezett EFOTT – on lépnek ismét közönség elé.

A zenekar nemrégiben fejezte be első európai turnéját, amely során többek között Berlinben, Hamburgban és Madridban is játszottak a fiúk, Londonban pedig kétszer is színpadra léptek. Az összesen négy hetes koncertsorozat alatt majd 20 koncertet adtak, amelynek egyik eredménye, hogy már most körvonalazódik egy késő őszi újabb német turné.

Elkészült a tavasz során a zenekar második nagylemeze is, amelynek munkálatai néhány igen jönevű Seattle stúdióban folytak, Geoff Ott producer (Queens Of The Stone Age, Longview, Alice In Chains, Pearl Jam) közreműködésével. Az albumról elsőként a koncertekről már ismert You Raised A Vampire című slágerhez készül videóklip, melyet remélhetőleg késő ősztől lehet majd látni nem csak a hazai, hanem a külföldi zenei csatornákon is.

A jelenleg még cím nélküli második album pedig 2009 februárjában kerül majd várhatóan a boltokba. A lemezmegjelenés érdekessége, hogy a magyar kiadás mellett egyszerre jelenik majd meg a The Moog album Japánban, az USÁban és Nyugat-Európában is.

Jónap Tamás

2008. 07. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 07. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 22. 18:29
MMR, Lendva, "sztárfigyelő"őőőőő ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készülőben a második The Moog album! cikk képei
The Moog - Készülőben a második The Moog album!