Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A német dance duó új lemezzel jelentkezett

Blank&Jones - A német dance duó új lemezzel jelentkezett

A legendás német electro duó, a Blank & Jones új szerzői albuma nemrég jelent meg The Logic Of Pleasure címmel. A fiúk 1997-ben váltak ismertté Sunrise című kislemezükkel, azóta mind producerként, mint DJ-ként termékenyek voltak, számos slágerrel és albummal örvendeztették meg a rajongóikat. Legútóbb kicsit elrugaszkodtak saját stílusuktól. A „Nothing Can Come Between Us” c. lounge dal a „Relax Edition Three” c. korongon jelent meg. Új anyagunkkal azonban visszatértek az eredeti stílushoz.

Utoljára 2004-ben jelentettek meg saját szerzeményekből álló dance albumot Moments címmel. Mindig is szerettek nagynevű művészekkel együtt dolgozni, legyenek azok akár más zenei stílusok képviselői, mint pl. Robert Smith a The Cure-ból, vagy a különleges hangú kanadai énekesnő, Sarah McLachlan.Mostani lemezükön is folytatják a hagyományokat, egyedülálló énekeseket vonultatnak fel. Az első kislemez a Miracle Cure, melyben a különleges hangú Bernard Sumner közreműködött. Sumner titokzatos és melankolikus hangja tökéletesen simul bele Blank & Jones sajátos elektronikus stílusába. A vakmerő elektro-erotikus New York-i énekesnő, Vanessa Daou is hallható az albumon, valamint a deviáns német pop énekes Bobo of Bobo is együtt dolgozott a fiúkkal.

Az új albumot a Pet Shop Boys hangmérnökével, Bob Kraushaar-ral együtt mixelték. Ahogy már megszoktuk tőlük, mostani lemezük is egyedi és zeneileg előremutató, fantasztikus keveréke az akusztikus és elektronikus dallamoknak.


Tracklista:

1. Consequences
2. Miracle Cure
3. The Night Starts Here
4. So Cold
5. California Sunset
6. Manifesto
7. Where You Belong
8. Breakout
9. Heart of Wax
10. Catwalk
11. Don’t Stop

Jónap Tamás

2008. 07. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 07. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A német dance duó új lemezzel jelentkezett cikk képei
Blank&Jones - A német dance duó új lemezzel jelentkezettBlank&Jones - A német dance duó új lemezzel jelentkezett