Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem talpra állt?

Eminem - Eminem talpra állt?

Eminem a The Re Up című albuma, egészségi problémák és magánéleti gondok után ismét stúdióba vonult, legalábbis ezt állítja egy bennfentes. Azonban még nem teljesen biztos, hogy az egyszer már visszavonulását bejelentő rapper ki is adja az új korongot.

Amint arról az év elején már mi is beszámoltunk, felröppent a hír, hogy a sztár kiadja emlékiratait, melyben sosem látott fényképek, kéziratok, be nem fejezett dalszövegek és egyéb pikáns részletek találhatók róla. A The Way I Am címet viselő irat elméletileg októberben lát napvilágot, azonban tekintve utóbbi munkásságát nem 100%, hogy eljut a boltokba.

Mindezek ellenére most nagyon úgy tűnik, hogy Eminem végre stúdióba vonult. Egy amerikai portálnak adott interjúban a sztár és producere legújabb felfedezettje, Bishop Lamont azt nyilatkozta: Eminem újult erővel készíti soron következő lemezét. „Em fel van dobva. Túl sokáig hallgatott, túl sok súlyt kell magáról ledobnia. Átesett azokon a dolgokon, amin át kellett esnie, és most készen áll, hogy a sok stresszt és fájdalmat a zenében fejezze ki”. Az album eddig teljesen ismeretlen, azzal kell beérni, hogy a sztár stúdióba vonult, hisz a rappernek súlyos lelki gondjai voltak, esetleg még vannak is legjobb barátja Proof halála miatt.

Eminem - Eminem talpra állt?

Ezek szerint már nem sokat kell várni kedves Em rajongók, bár Eminem személyesen nem de kiadója megerősítette az információkat, miszerint tényleg készülőben van az újabb Eminem album.

sesyle

2008. 07. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 07. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 23. 8:00
EMINEM RULZ :)
Vendég 2008. 07. 24. 9:31
EMINEM the best!!! Végül is tényleg lesz új album?
Vendég 2008. 07. 27. 16:24
remélem..mostanában sajnos nem sokat hallani róla
Vendég 2008. 08. 07. 11:25
nekem már ez meg van most ugyan ilyen lesz????? emin3m 4ever!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem talpra állt? cikk képei
Eminem - Eminem talpra állt?Eminem - Eminem talpra állt?