Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Spears édesanyja miatt halt meg egy 12 éves fiú

Britney Spears - Britney Spears édesanyja miatt halt meg egy 12 éves fiú

Britney Spears anyját a múltból egy 12 éves fiú halálával végződő autóbaleset emléke kísérti, melynek részleteiről az elhunyt gyermek öccse beszélt a sajtónak. A nő 20 éves volt akkor, amikor elgázolta a gyermeket, de a tragédiát máig nem tudta eltemetni magában.

A 12 éves Anthony Winters-t biciklizés közben gázolta el Lynne Spears az egyik kentwoodi utcasarkon. A volán mögött ülő nő már nem tudta kikerülni a fiút a szembejövő autóforgalom miatt, és a fiú belehalt sérüléseibe. Mindez 1975-ben történt. Lynne Spears ellen sohasem emeltek vádat, a fiú halálát véletlen balesetnek nyilvánították.

Az esetet Anthony Winters öccse, Chris idézte fel a sajtónak, aki a baleset idején a család otthonában tartózkodott. Bár Chris még csak 3-4 éves volt akkoriban, mégis tisztán emlékszik bátyjára, arra, hogy Anthony éppen biciklizni ment ki, amikor az autó elcsapta, s hogy ennek hallatán anyjuk sikítva rohant ki a házból.

Britney Spears - Britney Spears édesanyja miatt halt meg egy 12 éves fiú

A családot természetesen nagyon megviselte a dolog, de ez bizonyára a másik érintettről, Lynne Spears-ről is elmondható, akit – mint mondta – máig kísért a szomorú eset. Spears szóvivője elmondta, hogy a fiú a kórházban halt meg a baleset során elszenvedett sérülései következtében, s Lynne a mai napig osztozik a Winters család fájdalmában.

2008. 07. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2008. 07. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 25. 14:20
britni anyja ugyanolyan hülye r o h a d t felelőtlen r i b a n c lehet mint a lánya, nem véletlen lett ilyen lezülött K ez a britniluvnya A züllött K anyjára ütött
Vendég 2008. 07. 25. 14:20
britni anyja ugyanolyan hülye r o h a d t felelőtlen r i b a n c lehet mint a lánya, nem véletlen lett ilyen lezülött K ez a britniluvnya A züllött K anyjára ütött
Vendég 2008. 07. 25. 15:38
Én szegény fiút sajnálom, akit elütött Bry anyja,fiatal volt nagyon...inkább egy autóval ütközött volna,minthogy egy életet gázoljon el...R.I.P.másrészt meg börtönbe kellett volna csukni az ilyen ************nőt mint britney anyja ha már egyszer megkapta azt a jogsit akkor tudjon is az úton menni...nem ugy mint az őrült!!Am meg Britney se különb az anyjától.
Vendég 2008. 07. 25. 17:17
így van börtönbe az ilyen r o h a d t züllött k u r v a gyilkossal vagy végezzék ki az ilyen állatokat

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney Spears édesanyja miatt halt meg egy 12 éves fiú cikk képei
Britney Spears - Britney Spears édesanyja miatt halt meg egy 12 éves fiúBritney Spears - Britney Spears édesanyja miatt halt meg egy 12 éves fiúBritney Spears - Britney Spears édesanyja miatt halt meg egy 12 éves fiúBritney Spears - Britney Spears édesanyja miatt halt meg egy 12 éves fiú