Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna megint moziban

Madonna - Madonna megint moziban

Az elsősorban énekesnőként, mint filmsztárként jegyzett alkotó a 2002-es Hullámhegy hihetetlen buktája óta joggal tart távolságot a gyöngyvászontól, dalaiból azonban továbbra is előszeretettel válogat Hollywood. Sőt, ezúttal kifejezetten gyorsak voltak!

A díva 2008-as Hard Candy című nagylemezének telitalálatos előfutára, a világ számos országában listavezető, kétszeres platinastátust elérő, 4 Minutes tavasszal jelent meg, ám a Justin Timberlake-kel megszólaltatott szerzemény már az idei nyári vígjátékkínálat egyik tengeren túl méltán ünnepelt darabjában is felcsendül! A Csupasz pisztoly 33 1/3 – A végső sértés, Az 50 első randi, illetve a Ki nevel a végén? című mókákat jegyző Peter Segal legújabb rendezése, a Get Smart szerencsére a hazai multiplexeket sem kerüli el: ZseniKém – Az ügynök haláli címmel az augusztusi tűzijáték után egy nappal startol majd Magyarországon. Madonna ezúttal mellékszerepben sem tűnik fel, mint mondjuk a Halj meg máskor! című James Bond-moziban, igaz, nélküle is számos ismert arc (Bill Murray, Dwayne „The Rock” Johnson, Alan Arkin) parádézik a filmben a két főszereplő, Steve Carell és Anne Hathaway mellett.

Balajti Péter

2008. 07. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2008. 07. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 30. 13:07
A hullámhegyet legalább megnézted, te kö csög??? Igenis nagyon jó film volt, és ne fikázd Madonnát, mert század annyit nem érsz a sz@ros kis cikkeiddel együtt mint ő!!!!!!
Vendég 2008. 08. 03. 14:46
ha igazi rajongó lennél, akkor tisztában lennél azzal, hogy mik Madonna erőssgei, Madonnát nem azért szeretjük, mert annyira jő színésznő, és szerintem akármennyire is szereted ezt be kell látnod...
Vendég 2008. 08. 03. 17:16
spec az a film akkor is jó volt
Vendég 2008. 08. 04. 11:37
Sztem meg aki igazi Madonna rajongó annak éppen h. ebben a filmben tetszett. Aki mást mond az nem is rajongó, csak irigy mert Madonna tök jól tartja magát és amihez csak fog, minden sikeres lesz.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Madonna megint moziban cikk képei
Madonna - Madonna megint moziban