Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Végre hazánkban Paul Anka

Paul Anka - Végre hazánkban Paul Anka

Paul Anka 2008. augusztus 5-én, a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet a ShowTime Budapest Kft. jóvoltából. A sztár 1957 óta járja a világot, ám valamilyen okból kifolyólag hazánkat sosem látogatta meg.

Paul Anka 124 albumot adott ki, számtalan hírességgel dolgozott. Már 16 éves korában sztár volt, hisz You Are My Destiny és a Diana slágerek hamar meghozták számára a hírnevet. Az 1941-ben született, kanadai származású énekes dolgozott már Donny Osmonddal, Buddy Holly-val, de írt már dalt Tom Jonesnak és hihetetlen, de Frank Sinatra óriási világslágere, a My Way is az ő tollából való. Paul Anka a 21. helyet foglalja el mindenidők legsikeresebb művészeinek listáján. Ezen a listán szerepel a Beatles és Elvis Presley is.

Paul Anka - Végre hazánkban Paul Anka

A zenei élet e kiemelkedő alakjának 1957-től kezdve minden évben volt slágerlistás dala. 15 millió eladott album és több mint 120 feljátszott lemez után nyíltan mondhatjuk, hogy Paul Anka a maga stílusában a királyok királya. Kislemezei a Diana, Lonely Boy és a Having My Baby csaknem 10 millió példányban keltek el.

Az énekes két legújabb lemeze nyomán turnézik most hazánkban is. Az új korongok a Rock Swings és a Classic Songs, My Way címeket viselik. Holnap a Budapest Sportarénában ismerős dallamokat hallhatunk, de Paul Anka művészi és előadói leleményességét és feddhetetlenségét is újra felfedezheti a közönség.

sesyle

2008. 08. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 08. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 04. 22:17
miért van az h. ebbe az országba vagy ilyen kiszuperált vén f@@@szok jönnek, vagy olyan mitugrász senkiházi beképzelt kis k-ákat mint avril laviny, ráadásul már másodszor... pfffff belehalnának a szervezők ha legalább egyszer egy igazán nagy és menő sztár jönne????? madonna pl. miért nem jön??? két éve arról volt szó h. akkor robbi viliamsz miatt nem jött, na de most?? azt ne mondjátok h. anka ütötte ki mert mindjárt rosszul leszek...
Vendég 2008. 08. 05. 12:27
Igazad van Guest! Bécsbe mindig elmegy, de ide nem tudom, hogy miért nem lehet leszervezni, pedig szerintem a szervezők is tudják, hogy biztos siker lenne... Se Celine Dion, se Madonna....ha valaki látni akar egy jó koncertet, akkor ahhoz a szomszéd fővárosba kell utaznia. ÁLLANDÓAN, MERT IDE NEM JÖN EGYIK SEM!!!
Vendég 2008. 08. 05. 17:13
mert ez az ország, meg az itteni szervezők egy nagy rakás K A K I sőt inkább egy nagy kupac F O S pl. celinere is igenis lett volna itthon igény, jócskán telt ház előtt énekelt volna. Nem beszélve Madonnáról, dupla annyi jegyet el lehetne adni mint amennyi férőhely van. bezzeg a sok kis felkapaszkodott, jogtalanul sztárolt ku rv á cs k á k mint a lavinyluvnya meg a shakira ribi azok aztán jönnek, a semmirekellő büdös K-kat el tudják hozni, vagy a vén f***szokat, de egy valamirevaló sztárt nem a béka feneke alatt vagyunk ebben is - mint minden másban - nodehát éjjen győzike, mert a birka magyarnak csak az kell (tisztelet az igen kevés kivételnek)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Végre hazánkban Paul Anka cikk képei
Paul Anka - Végre hazánkban Paul AnkaPaul Anka - Végre hazánkban Paul Anka