Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új jelölt a James Bond betétdalra

Alicia Keys - Új jelölt a James Bond betétdalra

Sokadára közlünk híreket a James Bond legújabb részéről, a Quantum of Solace betétdala körül zajló eseményekről. Az elmúlt hetekben, hónapokban több énekest is hírbe hoztak az új film kapcsán, ám a mostani, állítólag végleges álláspont szerint Alicia Keys húzhatja el James Bond nótáját.

A sztárvilág krémje közül többen érezhették maguknak a megtiszteltetést, azonban eddig senki nem felelt meg a kritériumoknak, valamint Michael G Wilson és Barbara Broccoli (a film producerei) elképzeléseinek. A paletta elég széles, hiszen az esélyesek közt volt Amy Winehouse, Duffy, Beyonce, Leona Lewis és Craig David is.

A pálma Alicia Keys ölébe hullott. A hír érdekessége, hogy a James Bond történelemben először duett lesz a betétdal. Jack White aki egyébként nagyban közreműködik a film elkészültében, valamint a White Spirit és a Raconteurs frontembere lesz Alicia Keys partnere. A duettet közösen készítették, mely az Another Way To Die címet viseli. Jack jócskán kiveszi a részét a melóból, amellett, hogy szerzője, producere a filmnek még a duett dob részét is ő játszotta fel. „Nagyon örülünk, hogy sikerült két ilyen neves zenészt megnyernünk szerzőnek és előadónak a huszonkettedik Bond film betétdalához. Tökéletes választás, és ígérjük, hogy mindent elsöprő dal fog születni – árulta el Michael G Wilson és Barbara Broccoli.”

Alicia Keys - Új jelölt a James Bond betétdalra

Azt hiszem nem tévedek nagyot azzal, hogy a rajongók is örülnének, ha ez maradna a végleges változat, hiszen ember legyen a talpán, aki követni tudja a James Bond-féle hírtelen változásokat. A filmet várhatóan november 7-én mutatják be, de senki ne lepődjön meg, ha nem Alicia hangja csendül fel az első néhány percben.

sesyle

2008. 08. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 08. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 04. 16:52
na végre egy normális jelölt. Alicia sokkal jobb mint a ri banc bejoncé lett volna
Vendég 2008. 08. 04. 18:23
En is orulok h Alicia kapta meg, de Beyoncet azert nem ribiznem le, na, mert szerintem neki is jo a hangja!
Vendég 2008. 08. 04. 22:15
Én személy szerint Leona Lewisra adtam volna a voksomat... De most, ahogy olvasom Alicia nevét, egész eltudom képzelni őt!!!
Vendég 2008. 08. 04. 22:24
leona??, na nem már??? ki az??? hirtelen felkapott kis senki előbb produkáljon valamit aztán majd énekelhet bond dalt, de addig kuss neki

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új jelölt a James Bond betétdalra cikk képei
Alicia Keys - Új jelölt a James Bond betétdalraAlicia Keys - Új jelölt a James Bond betétdalra