Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

NOX - reloaded

Nox - NOX - reloaded

Hosszú hallgatás után új stúdióalbummal jelentkezik Szilvi és Tomi. Ez önmagában még nem egyedi, ám olyan változásokon ment át az együttes, amelyre egész biztosan, mindenki felkapja a fejét!

Habár a közönség jó ideje nem hallott a Nox felől, senki se ijedjen meg! Ahogy mondani szokás: a formáció nem szűnt meg, csak átalakult! Pontosabban, az együttes egy mindenre kiterjedő image váltáson ment keresztül, amely mind külsőségekben, mind pedig zenei hangzásban is megmutatkozik. A Nox a látványvilág terén nagyot ugrott az időben, méghozzá előre, hiszen mostantól – az eddigi romantikus fantasy világot hátrahagyva – erőteljes futurisztikus stílus jellemzi a megjelenésüket. Ez a változás nem csupán a színpadi látványra és az öltözékükre értendő. Szilvi nagy áldozatot hozott, amikor megvált hosszú hajától, így teljesen új, trendi, rövid frizurával áll ismét a közönség elé. A Nox ruhatára is lecserélődött. Ezentúl Szilvi és Tomi öltözéke teljes mértékben idomul a sci-fi látványvilághoz. A ruhák a mai trendeket követve, a 2009-2010-es vonalvezetést tükrözik, ám sokkal markánsabbak és szögletesebbek.

Nox - NOX - reloaded

Az együttes zenei hangzása is sokat változott, ám az elektronikus, keményebb alapok mellett ezután is megtalálhatók a Noxra jellemző népies elemek. Az Időntúl című stúdióalbum szeptemberi megjelenését követően, a közönség 2008. október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett lemezbemutató megakoncerten hallhatja először élőben a vadonatúj dalokat. A vidéken élő rajongók sem maradnak le semmiről, hiszen a produkciót – Budapesten kívül – öt másik nagyvárosban is bemutatják.

A Noxnál bekövetkezett stílusváltás új szakasz kezdetét jelenti az együttes életében. „Úgy éreztük, elérkezett az ideje, hogy új lendületet vegyünk, és másféle energiákat is megmozgassunk magunkban. Hatalmas váltás ez a Nox életében, hiszen az új stílusunk 180 fokos fordulatot jelent az eddigi arculatunkhoz képest.” – nyilatkozta Szilvi.

Jónap Tamás

2008. 08. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 08. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 05. 19:01
nahiszen más se hiányzott mint ez a két szerencsétlen
Vendég 2008. 08. 05. 21:06
SZÁNALMAS
Vendég 2008. 08. 05. 21:49
ti vagytok a számalmasak!
Vendég 2008. 08. 05. 22:12
Szerintem hatalmas bukás lesz az új lemezük, de azért minden jót kívánok nekik! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

NOX - reloaded cikk képei
Nox - NOX - reloadedNox - NOX - reloaded