Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A nyár utolsó nagy fesztiválja, avagy a SZIN

Szegedi Ifjúsági Napok - A nyár utolsó nagy fesztiválja, avagy a SZIN

Közeledik a nyár utolsó fesztiválja a Szegedi Ifjúsági Napok, mely idén ünnepli fennállásának negyvenedik évfordulóját. A nyári záróbuli Augusztus 27 és 30 között kerül megrendezésre az Újszegedi Partfürdőn.

A 40 éves SZIN születésnapja alkalmából ajándékkal kedveskedett a vendégeknek, hiszen 40 napig, május 25-ig kedvezményesen lehetett megvásárolni az elővételes jegyeket, bérleteket. Érdekesség, ha az elővételes hetijegyek árát elosztjuk a látogatható programok számával, 40-et kapunk.
A SZIN-en minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy fergeteges partival búcsúztassák a fesztiválozók a nyarat. A medencékkel teli Partfürdő, jó emberek és hangulat, a hideg sör mind a fiatalok kényelmét szolgálja. A legnagyobb szerep, mint mindig most is a zenéé. 260 különböző zenei program közül csemegézhetnek az odalátogatók.

Szegedi Ifjúsági Napok - A nyár utolsó nagy fesztiválja, avagy a SZIN

A SZIN több színpaddal is kecsegtet, melyen a hazai mogulokon kívül a nemzetközi palettáról is színes képet kapunk. Backyard Babies, Morcheeba és a Within Temptation, Quimby, Phat's & Small, a Kispál, a Barabás Lőrinc Eklektric, Zagar és az Underground Dívák, Ladánybene 27, Alvin és a Mókusok, Tankcsapda, Percy, Dieselboy valamint Sp & Scinetyc, a Honey Bee, a Magna Cum Laude de ez csak némi ízelítő a felhozatalból.

A környezettudatos szemlélet, a fenntartható fejlődés népszerűsítését tűzte zászlajára a hazai fesztiválpiac legnagyobb hagyományokkal bíró rendezvénye. Ennek eredményeképp a magyar fesztiválozók közül elsőként vezeti be a visszaváltható söröspoharat vagy a biológiailag lebomló étkezési eszközöket. Az autók károsanyag kibocsátását megelőzendő a MÁV kedvezményes lehetőséget nyújt a fesztiválozóknak, emellett szorgalmazzák a kerékpár használatát. Akik a várost szeretnék megnézni, megtehetik azt riksa- taxival. A már tapasztalt szelektív hulladékgyűjtés idén sem marad el- áll a fesztivál honlapján.

Jegy- és bérletárak:

BÉRLET (minden napra érvényes):
Elővételben: 10.500 Ft
Helyszínen: 12.500 Ft
NAPIJEGY (aug. 27, 28, 29, 30):
Elővételben: 4000 Ft
Helyszínen: 5000 Ft

Minden fesztiválozónak kellemes nyarat és jó bulizást a környezettudatos Szegedi Ifjúsági Napokhoz.

sesyle

2008. 08. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 08. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 08. 02. 17:07
Én egy évben sem hagynám ki semmiért!
Vendég 2010. 08. 06. 15:03
A SZIN idén még zöldebb,ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy nemzetközi Greener Festival Díjat nyertek! (vagy ami ilyesmi). Ott a helyünk!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A nyár utolsó nagy fesztiválja, avagy a SZIN cikk képei
Szegedi Ifjúsági Napok - A nyár utolsó nagy fesztiválja, avagy a SZINSzegedi Ifjúsági Napok - A nyár utolsó nagy fesztiválja, avagy a SZIN