Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2008 a Vas Szűz jegyében

Sziget - Sziget 2008 a Vas Szűz jegyében

Nem semmi zenekar show-jával nyitott a 2008-as Sziget Fesztivál nulladik napja. A brit őskövület Iron Maiden ugyanazt az energiát sugározta 2008-ban is a színpadról, mint amit évtizedek óta nyújt és remélhetőleg nyújtani fog még jópár évig.

A jövőre új stúdió albummal jelentkező csapat frontembere, Bruce Dickinson kisebb maratoni távot futott le a színpadon, a 3 gitáros precízen tette vastaggá az amúgy jól megszólaló bulit. Rengeteg látvány elem, fény- és pirotechnika, valamint az óriás méretű Eddie kísértése sem maradhatott el, a tucatnyi klasszikus dal elhangzása alatt.

A két órás buli előtt a Maiden basszer Steve Harris lánya melegített, felejthető módon.

A Sziget utcái amúgy érdekes módon ugyanúgy telve voltak, mintha minden színpadon már javában műsorok lettek volna. Pedig nem, semmilyen program nem volt még. Az emberek ennek ellenére jöttek-mentek, nézelődtek, ettek-ittak, szórakoztak. Néha fel is merült a kérdés, hogy kell-e ennyi program, ha a többség egy pohár sörrel is ugyanúgy elszórakozik, mindenféle színpadi program nélkül. A válasz valószínűleg mégis csak igen, de az elkövetkező napok adják majd meg a pontos választ, mert neves és nívós felhozatalból lesz bőven, elég ha a Nagyszínpad vagy a Hammerworld kínálatát nézzük.

Folytatás következik...

Gab

2008. 08. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 08. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 13. 18:59
Nekem a véleményem az,hogy már régen olvastam ilyen jót.Ja,mi volt a kérdés?És én mit is válaszoltam?Netán itt valakinek szóltam?
Vendég 2008. 08. 13. 19:04
Nem resteltek,s engem átkereszteltek?(FENTE LEVENTE)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2008 a Vas Szűz jegyében cikk képei
Sziget - Sziget 2008 a Vas Szűz jegyében