Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tovább csattog a gumicsuszi!

Balaton Sound Fesztivál - Tovább csattog a gumicsuszi!

Itt a 2. nap. Az idő már kitisztult, de sajnos reggel mindenkinek szembe kellett nézni az előző nap dagasztott sárral. A sár ellenére kialakulóban volt az igazi mindenki-szeret-mindenkit fesztiválhangulat. A sáncon folytatódott az őrület, a srácok egyre bátrabbak és kreatívabban lettek, bár személy szerint azt hittem az előző napot nem lehet tovább fokozni. Hát tévedtem.

A Konások az ideiglenesen kialakított kemping kerítése mögött a találkozó miatt komplett dirt pályát dobtak össze, szóval lehetett ám egész nap ámulni meg bámulni. A Waterjumpon már láthattuk, hogy merészek, itt azt is bizonyították, hogy ügyesen kapkodják a kerekeket és kormányt is.

A Balaton partján sétálva már megpillanthattunk vízből kikandikáló fesztiválozó-fejeket, hiszen a napsütés a Balaton hőmérsékletét is egyre barátságosabbá tette. Azt nem merném állítani, hogy ténylegesen barátságos volt a víz, inkább a mulatozó sokaság volt bátor. Minden esetre javulóban volt a helyzet. (Bár lehet, hogy csak az előző napról visszaköszönő élmény -fejfájás, esetleg stagnáló illuminált állapot- volt az oka a hűvös fürdőzésnek.)

Balaton Sound Fesztivál - Tovább csattog a gumicsuszi!

Igazán nem incselkedésként a többi fesztiválozóval szemben, inkább köszönetnyilvánítás gyanánt megemlíteném a sajtósoknak szervezett hajókirándulást, amely a kezdeti zavart szótlanságtól eljutott az esti közös mulatozásig. Szóval köszönet a szervezőknek!
Ezúton sikerült megismerkedni a CseKi pincészet tulajdonosával, aki nem csak a hajón kóstoltatta velünk jobbnál jobb borait, de a fesztivál terültén is fellelhetőek voltak. A Borfaluban garantált jó hangulat és kiváló borok fogadták az inni vágyókat.

A fesztiválmunkásoknak köszönhetően a sártenger lassan felszámolódott az elképesztő mennyiségű rászórt homok hatására. Nem lehetett kis meló... A homok azonban nem csak az utakon volt fellelhető: két hatalmas kupac homokból homokvár építő versenyt rendeztek a Cool tv-sek.

Estére még nagyobb lett a kérdőjel a mulatozók feje felett, ugyanis a 2. napon elindultak a koncertek a Viva színpadon is. Így már háromfelé kapkodhatták a fejüket a buckalakók. A Viva színpad fellépői a Kowalszky meg a Vega, a méltán híres német illetőségű Beatsteaks, valamint az elmaradhatatlan Tankcsapda. A Pepsi színpadon sem volt satnyább a választék: remek légkört teremtett a Vad Fruttik, amit megőrzött, sőt talán fokozott a Kiscsillag és a 30y zenekar, mintegy előkészítve a közönséget az est csúcspontjára, az angol Zion Trainre illetve aztán az amerikai The Real McKenzies koncertekre. A Café színpadon pedig fellépett a Zagar, a Colorstar, az angol FreedomFive, a szintén angol Cagedbaby, majd a további hangulatfelelős pedig a Fine Cut Bodies volt.

Azt hiszem mindenki egyetért velem, hogy ezek közül nehéz összeválogatni a programot úgy, hogy az a "legjobban" sikerüljön a menetrend.

Egy baj van: lassan vége....

Villámcsiga

2008. 07. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 08. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tovább csattog a gumicsuszi! cikk képei
Balaton Sound Fesztivál - Tovább csattog a gumicsuszi!Balaton Sound Fesztivál - Tovább csattog a gumicsuszi!