Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lassan vége…

Balaton Sound Fesztivál - Lassan vége…

Szomorú nap virradt a fesztiválozó seregre szombaton. Mindenki érezte, hogy sajnos lassan hazafelé kell majd venni az irányt, vagy ha nem is, a fesztiválnak vége szakad. Na azért senki sem kámpicsorodott el olyan borzasztóan, mégiscsak ki kell használni az utolsó perceket amennyire csak lehet. A sár már felszáradt (szinte teljesen), a nap ragyogott, a Balaton elérte az ideális hőmérsékletet, feltűntek a bikinifelsős lányok és a félmeztelen srácok, illetve eddigre mindenki szerzett annyi új barátot, hogy az utolsó napot igazi fesztiválhoz méltó hangulatban múlassa.

Természetesen folytatódott a Waterjump, azzal a különbséggel, hogy ezen a napon már eredményt is hirdettek (több kategóriában persze) és kiosztották az összesen 1 millió forintnyi főnyereményt.

A programok a fináléban is helyt álltak, igazán kitettek magukért a szervezők még az utolsó napra is.

A Pepsi színpad a metálrajongóknak kedvezett: The Idoru, Depresszió, Neck Sprain, és végül, de nem utolsó sorban a híres-neves Subscribe. Aki végigugrálta ezt a sorozatot az garantáltan kellemesen elfáradt –nem kis bevételt hozva ezzel a sörstandoknak. 
A Viva színpadon fellépett a Fish!, az Alvin és a mókusok, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, illetve a Quimby is. A Multi Caféban megint sikerült rájönnöm, hogy még mindig nem értem, hogy hogyan tud valaki fél kézzel trombitálni, méghozzá ilyen virtuóz módon, ahogy ez a Barabás Lőrinc Eklektricben működik. A következő hangadó a Brains volt, majd következett Sikztah, akiben pedig maradt még szufla a fesztivál utolsó perceiben, azoknak Dj Hyper húzta a talp alá valót.

Balaton Sound Fesztivál - Lassan vége…

Miután végelegesen elcsendesedett az összes színpad sokan máris legörbülő szájjal csomagolásba kezdtek, én meg legörbülő szájjal néztem, hogy hogyan tűnnek el a buckák a vidám napok után. Fájó szívvel a szó szoros értelmében mi is szedtük a sátorfánkat, és felvettük a mérföldescsizmát...

Remélem sikerült meggyőznöm mindenkit arról, hogy ide tényleg érdemes eljönni, ha idén nem sikerült, akkor jövőre. Mi ott leszünk, reméljük, hogy ti is!

Villámcsiga

2008. 07. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 08. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lassan vége… cikk képei
Balaton Sound Fesztivál - Lassan vége…Balaton Sound Fesztivál - Lassan vége…Balaton Sound Fesztivál - Lassan vége…