Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Augusztus utolsó napján jön a Bonusz Electronic Feszt

Budapest Parádé - Augusztus utolsó napján jön a Bonusz Electronic Feszt

A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában. A már hagyományosan nyárzáró szerepet betöltő fesztivál megújulva, minden eddiginél nagyszabásúbb sztárparádéval vár több ezer house- és technorajongót, akik a korábbi Bónuszokon jól bevált 'B' aréna mellett most a még nagyobb, Tiesto- és Paul Van Dyk-bulikról ismert 'A' arénát is birtokba vehetik. A két csarnokban elképesztő technika, utánozhatatlan hangulat; de mindenekelőtt Franciaország, Hollandia, Kanada, Argentína, Anglia, az USA, Ausztria és Magyarország válogatott lemezlovasai garantálják a hamisítatlan party-feelinget.

A nemzetközi kiválóságokat felvonultató esemény során az 'A', azaz 'BECKS & VISUALPOWER' aréna azokra számít, akik például a francia DAVID GUETTA (F) játékára kíváncsiak. Ibiza kedvence párizsi dj-je kapott már Grammy-jelölést, és átvehette az év dj-jének járó díjat a 2005-ös londoni House Music Awards-on. Szerzői albumai, például a 2007-es Pop Life, többmilliós eladást produkálnak szerte a világon. Ugyanitt játszik Hollandia egyik legismertebb dj-producere, JUNKIE XL. Ő momentán a 2008-as, „Booming Back at You” című albumával turnézik; valamint David Bowie-val együtt koptatja Hollywood egyik stúdióját , közös alkotásban készülő filmzene kapcsán. Mellettük találkozhatunk a Turbo Recordsot igazgató TIGA-val is, akinek híresen szürrealista party-felfogása hoz majd némi misztikumot és szexizmust a Bónuszra. Ugyancsak sajátos stílusa van a Guettához hasonlóan Grammy-jelölt TIMO MAAS-nak, aki szintén az 'A' aréna vendége. A német DJ egyébként a new yorki Pacha, valamint az ibizai DC10 klubestjeinek vezető alakja. De éppígy bulizhatunk a magyar közönség kedvenc HERNAN CATTANEO-val, aki Argentínából hódította meg a szcénát. A Buenos Airesben született művész Digweed, Sasha, Oakenfold és Tenaglia megbecsült pályatársa; a Perfecto, Yoshitoshi, Bedrock, Subliminal és Renaissance labelek sokra tartott alkotója. Végül, de nem utolsó sorban, láthatjuk az angol NIC FANCIULLI-t, akinek 2007-es, James Zabielával készített One+One lemeze és turnéja vitt táncba masszív tömegeket világszerte.
A fergeteges sztárparádé természetesen válogatott magyar DJ-k szereplésével lesz teljes: CHRISS, KÜHL, STERBINSZKY, SLAM JR, SANFRANCISCOBEAT, és a JUNKIE & HAWKY duó is a BÓNUSZ 'A' arénájában tölti augusztus 30-ának éjjelét.
A minőségi sörterasz, illetve gigászi látványtechnika teszi majd teljessé a BÓNUSZra kialakított helyszínképet.

Budapest Parádé - Augusztus utolsó napján jön a Bonusz Electronic Feszt

Mindeközben a 'B' azaz 'T-MOBILE' arénában némileg dinamikusabb ritmusok uralják majd a terepet.. A DJ-pultban oly adu-ászok szerepelnek, mint például a lassan húsz éve játszó CHRIS LIEBING, aki mára alapított jó pár neves kiadót, és telt házas esteket visz, amerre jár. Amerikát ugyanakkor a chicagói szuper-showman DJ RUSH, és philadelphiai fenomén, JOSH WINK képviseli itt, a BÓNUSZ 'B' arénájában. Az est folyamán elcsíphetjük még a Terminal M kiadót vezető berlini MONIKA KRUSE-t; a frankfurti inspirációkból építkező, live show-val fellépő BRIAN SANHAJI-t; és az osztrák DJ FELIPÉ-t is.
A hazai elektronikus zenei porondról HOT X, BUDAI, COYOTE, IGOR DO'URDEN, továbbá DJ NEWL valamint a live szettel készülő COLLINS & BEHNAM hozza a legfrissebb muzsikákat a DJ-pultba. Ceremóniamesterként a bécsi LIVING F/X performace csoport főszereplői, MC MARS & MC SPOT tartják csúcson a bulit elejétől a végéig - Ők egyébként a fesztivál mindkét arénájának színpadán fellépnek ezen az éjszakán.

2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2008

Helyszín: SYMA ”A” és ”B” ARÉNA
Cím:1143 Budapest – Ifjúság útja 2. ( a Népstadion területén )
Kapunyitás: 19:00, start: 20:00, end: 08:00
Elővétel: 4990 HUF / 20 Euro
Belépő: 5990 HUF / 25 Euro
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált ) / 40 Euro

2008. 08. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 08. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 09. 02. 20:21
semmi

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Augusztus utolsó napján jön a Bonusz Electronic Feszt cikk képei
Budapest Parádé - Augusztus utolsó napján jön a Bonusz Electronic FesztBudapest Parádé - Augusztus utolsó napján jön a Bonusz Electronic Feszt