Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hosszabb és színesebb volt a bezárt Coke Club

Coca Cola Beach House - Hosszabb és színesebb volt a bezárt Coke Club

Hétfő hajnalban véget ért a Coke Club 2008-as szezonja. A siófoki Nagystrand területén található szórakozóhely második évében is az egyedi klubkultúra életre hívását tartotta szem előtt. Idén hosszabb nyitva tartással, még színesebb programokkal várta a látogatókat.

A korábbi évektől eltérően idén már június 14-én megnyitott, és csak augusztus 24-én zárta be kapuit a siófoki Coke Club. A majdnem tizenegy hetes nyitva tartás során számtalan felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg a klubtagokat. A Kosheen és a Stereo MC’s koncertje foglalta keretbe a szezon programját, amelyben olyan kiemelt események szerepeltek, mint a szabadtéri Cinetrip party, egy különleges Hair-előadás, a Kistehén és a PASO koncertjei, valamint három MTV Icon koncert (melyek a Neoton Família, az LGT és a Tankcsapda előtt tisztelegtek). Az MTV Icon az Egyesült Államokon kívül csak a Coke Club-ban került megrendezésre, s a nagy szakmai és közönségsikernek köszönhetően nem elképzelhetetlen, hogy jövőre is folytatódik.
A koncertek mellett természetesen folyamatosan a legjobb DJ-k játszottak a Coke Club megújult környezetében. A 2008-as szezonra még otthonosabbá vált, még több lehetőséget adva vendégeinek a kapcsolatteremtésre.
A foci Európa-bajnokság ideje alatt az ország egyik legmodernebb óriás kivetítőjén követhették a meccseket a rajongók, akiknek különleges szurkolói hangulatban lehetett részük.
Idén sem maradt el hétköznaponként az esti kertmozi, de a sportról sem kellett lemondaniuk a Coke Club látogatóinak. Strandröplabda, petanque, lábtenisz és streetball pálya várta a sportosan pihenőket, és megrendezték a Coke Club első regattáját is.
A Coke Club jövőre újabb meglepetésekkel és exkluzív programokkal várja tagjait: azaz mindazokat, akik igénylik az itt megtalálható minőségi közeget, és ezt a fajta nyitott klubszellemiséget képviselik.

2008. 08. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2008. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hosszabb és színesebb volt a bezárt Coke Club cikk képei
Coca Cola Beach House - Hosszabb és színesebb volt a bezárt Coke Club