Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megvan a betétdal, de Amy Winehouse is nagy dobásra készül

Amy Winehouse - Megvan a betétdal, de Amy Winehouse is nagy dobásra készül

Csak hosszas huzavona után dőlt el, kié a James Bond-sorozat Londonban október 31-én, az észak-amerikai kontinensen november 7-én közönség elé kerülő huszonkettedik részének főcímdala. A Daniel Craig főszereplésével készülő Quantum of Solace című epizód producerei korábban minden erejükkel azon voltak, hogy Mark Ronson készítse el a felvételt Amy Winehouse részére.

A duó – miután az alkohol- és drogproblémákkal küzdő énekesnő egészségileg picit rendbe jött – stúdióba is vonult, ám nem sikerült értékelhető eredményt felmutatnia, Mark szerint Amy folyamatos munkaképtelensége miatt.

Már ezt megelőzően is, de főleg a történtek után több potenciális jelölt neve felmerült: a HIM, Beyoncé, Leona Lewis és Duff y is szerepelt a főcímdalra esélyesek között. Mindannyian hoppon maradtak. Jack White és Alicia Keys a kiválasztott. Az Another Way to Die című szerzeményt a The White Stripes és a The Raconteurs frontembere, Jack White írta, ő a producere, dobol is benne, és Alicia Keysszel közösen adja elő. A sorozat történetében tehát először duett lesz a főcímdal.

Amy Winehouse - Megvan a betétdal, de Amy Winehouse is nagy dobásra készül

Amy Winehouse a bejelentést követő nyilatkozatában nem rejtette véka alá csalódottságát. Jelezte: bebizonyítja, hogy az ő felvétele jobb, mint amit Jack White és Alicia Keys ad elő, vagyis a filmesek rosszul döntöttek. „Várhattak volna még egy kicsit a bejelentéssel. Ha világraszóló slágert akarnak, akkor bízniuk kellett volna bennem. Az én dalom sokkal sikeresebb lesz a kiválasztottnál, és gondolkodom rajta, hogy ugyanakkor adjam ki, amikor a főcímdal megjelenik” – nyilatkozta napjaink legnagyobb zenei botrányhősnője. Azt nem árulta el, ki szerezte (szerzi?) a felvételt. Kétségtelen, hogy szebb időkben ő is képes volt fantasztikus dalokat komponálni: két stúdióalbuma tanúskodik róla. (Vasárnap)

Puha József

2008. 08. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 08. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 30. 13:28
micsoda?? hogy ez a drogos, alkoholista züllött k***váé jobb dal lenne?? na ne már... nyomába se érhet aliciának az a p****a
Vendég 2008. 08. 30. 22:34
mekkora egy öntelt beképzelt drogos p*csa... azt hiszi, hogy valaha is egy szinten beszélhetnek róla meg Alicia Keysről??? jaj a drogoktól el lehet szállva, na de önmagától ne legyen ennyire elszállva, mert nyomába sem érhet az értéket és normális világot képviselő Alicia Keysnek!!!
Vendég 2008. 08. 30. 23:10
ami egy nagy sz@@@r egy semmirekellő nulla nő, ne higyje ám azt magáról hogy ő sz***rta a spanyol viaszt egy tehetségtelen, züllött, idegbeteg, nem normális, kábszeres, alkholista K akinek max. egy diliházban lenne a helye, de nem ám a zeneiparban semmirekellő nulla, van képe Alicia-hoz mérni magát??? Alicia a világ egyik legjobb énekesnője, akinek nincsenek botrányai, nem züllik, nem mutogatja magát, egyszerűen csak van hangja és tehetsége, és a sztárság mellett/ellenére is normális életet tud élni.... Úgyhogy az amirib****nc húzzon el de igen messzire és ne merészelje Alicia-hoz hasonlítani magát!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megvan a betétdal, de Amy Winehouse is nagy dobásra készül cikk képei
Amy Winehouse - Megvan a betétdal, de Amy Winehouse is nagy dobásra készülAmy Winehouse - Megvan a betétdal, de Amy Winehouse is nagy dobásra készül