Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy ismét magára haragította rajongóit

Amy Winehouse - Amy ismét magára haragította rajongóit

Amy Winehouse nem hazudtolja meg önmagát, a botrányhős ismét lemondta egyik koncertjét. A párizsi fellépését betegségre hivatkozva nem tartotta meg. A Rock En Seine fesztivál szervezői perrel fenyegetik az énekest.

Amy a múlt hétvégén rendezett háromnapos Rock En Seine fesztivál egyik kiemelkedő előadója lett volna, azonban a celeb ügynöke a fellépés előtt két órával, este 8-kor jelezte, az énekes nem tartja meg koncertjét. Akkor semmilyen indokot nem tudtak felhozni, de a bbc.com úgy értesült, hogy betegség miatt kellett lefújni a fellépést. A hír arról is beszámol, hogy rosszulléte után mentőt is kellett hívni, azonban a londoni mentőszolgálat szerint semmilyen bejelentést nem kaptak az énekes rosszullétéről. „Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult, és megértjük a fesztiválközönség csalódását"- olvasható az énekes weboldalán közzé tett nyilatkozatban.

Amy Winehouse - Amy ismét magára haragította rajongóit

Ennyivel viszont nem mindenki érte be, a fesztivál szervezői annyira begurultak, hogy úgy döntöttek jogi úton próbálnak kárpótlást szerezni az elmaradt koncert miatt. A sztár sajtósai nem reagáltak a perrel való fenyegetésre, csak annyit közöltek a nyilvánossággal: "Amy Winehouse jelenleg otthon lábadozik. Semmi komoly, egy kis fekvéstől pár nap alatt rendbe jön.".

Amynek több olyan koncertje volt az elmúlt évben, amit az utolsó pillanatban fújt le, ami nem csak nekünk szúrt szemet, de egyes angol fogadóirodákban pénzt is lehetett keresni azzal, ha valaki jól megtippelte, hogy a soron következő koncertjére elmegy-e az énekes.

sesyle

2008. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 09. 03. 15:50
...hát vágják jó' pofán!
Vendég 2008. 09. 04. 22:44
te tv es k***va, csodálom h. nem verték még szét a mocskos képét gusztustalan há ny ad ék ribi méghogy énekesnő pfffffffff

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy ismét magára haragította rajongóit cikk képei
Amy Winehouse - Amy ismét magára haragította rajongóitAmy Winehouse - Amy ismét magára haragította rajongóit