Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magyar dal a világ number one dj-jének új mixlemezén!

Császár Előd - Magyar dal a világ number one dj-jének új mixlemezén!

Armin Van Buurent rég nem kell bemutatni itthon senkinek, ő a világ jelenlegi elsőszámú dj-je (a DJ Magazin közönségszavazatai alapján), akit nemrég a Balaton Sound egyik legnagyobb fellépőjeként, zajos sikert aratva köszönthettük Magyarországon.

A DJ szeptember végén megjelenő új mixalbuma az "ASOT 2008" túlzás nélkül az év egyik legjobban várt kiadványa, ráadásul magyar vonatkozása is van: Vampire c. dalával a Myon & Shane 54 duó méltán képviseli szűkebb pátriánk széles palettán mozgó és vibráns tánczenei színterét, hazai zenetörténelmet írva azzal, hogy elsőként szerepel number one dj válogatásalbumán.

Shane 54 (Császár Előd) és Myon (Égető Márió) duóként ugyan még csak nyolc hónapja dolgoznak együtt, de ez idő alatt 4 saját daluk és 12 remixük talált utat magának a világ legjobb dance kiadóinak megjelenési naptárjába. A top dj-k többsége rádióműsoraikban és klubokban rendszeresen játssza felvételeiket, és ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint Armin új albuma, ahol csakis az elektronikus tánczene abszolút krémje található: szerkesztésekor kizárólag a minőség az elsődleges szempont, töltelékdalt nyomokban sem találhatnak a rajongók. A lemezen szerepelni elismerés is, hiszen a világ elsőszámú dj-je szó szerint sokszáz dalból választja ki a két cd-re való, az idei évet reprezentáló anyagát, melyekből aztán külön kislemezként is megjelenik néhány, saját kiadójának gondozásában.

2008. 09. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 13. 9:57
Miért kell hazudozni,én voltam Balaton Soundon Arminon és a fél közönség kijött akkora rakás szar volt,kajak nem is ő játszott,jah hamár itt tartunk,idén oakenfold szigeten??Emlékszik valaki???Csörögnek,zörögnek a hangfalak,csóri felhúzni sem tudta mert torzult minden idejön és a magyar lejáratja magát,na enyit a kamu cikketekről....

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magyar dal a világ number one dj-jének új mixlemezén! cikk képei
Császár Előd - Magyar dal a világ number one dj-jének új mixlemezén!