Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Daniel Powter új korongja már a boltokban

Daniel Powter - Daniel Powter új korongja már a boltokban

Amikor az énekes és a producer Linda Perry az év elején bevette magát egy Los Angeles-i stúdióba, hogy felvegyék az Under the Radar c. új albumot, a zenésznek még fogalma sem volt róla, hogy milyen zene is alakul ki. A mű viszont már kész és kapható és remélhetőleg sikeres lesz.

Tudtam, hogy a dalok jók” – magyarázza a hegedűsből lett énekes, dalszerző, zongorista. „De nem gondoltam, hogy ilyen sok gitár lesz benne. Nem gondoltam, hogy néhány dal elektronikus lesz. Nem reméltem, hogy lesznek benne vonósok. Viszont Linda annyira színesen látja a zenét, tőle ered az összes ötlet. Nekem csak hagynom kellett, hogy kibontakozzon. nyilatkozta Daniel.
Linda Perry, aki maga is énekes-dalszerző és zenész (korábban ő volt a kalapos csaj a 4 Non Blondes formációban – a szerk.), James Blunt, Gwen Stefani és Christina Aguilera karrierjét változtatta meg hihetetlen módon. Linda brutális őszintesége, és a képessége, hogy rávegye a művészeket, hogy az érzelmeik legmélyére ássanak le, közismert. Az Under the Radar –on Powterből élete legjobbját hozta ki.

Az új Powter-anyag lehetséges előfutárai “Best of Me,” a “Whole World Around,” az “Am I Still the One,” és a “Not Coming Back” c. dal. Az egész lemez tanúságot tesz Powter elkötelezettsége mellett a klasszikus pop zeneszerzés felé, melyben fontos szerepet kapnak a felejthetetlen dallamok és himnuszszerű refrének. Az eddig főként zongora alapú hangzást kiegészítik húzós gitár szólamokkal, elektronikus részletekkel és elsöprő vonósokkal.

Énekes-dalszerzőként felelős vagyok azért, hogy kommunikáljak és kapcsolatokat teremtsek az emberekkel. Számomra a zene többet elmond, mint a szavak, úgyhogy erre támaszkodom, de azt hiszem, sok embernek inkább a szöveg a fontos. Alig várom, hogy újra úton legyek, mert itt ez a csodálatos, őszinte lemez.” – vélekedett a zenész-énekes.

A rajongók és zenekedvelők pedig alig várják, hogy véleményezzék a remek anyagot.

2008. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 03. 18:18
MMR, Lendva, "Gin Tonic és a Csé... ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Daniel Powter új korongja már a boltokban cikk képei
Daniel Powter - Daniel Powter új korongja már a boltokban