Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna Rómában a pápát köszöntötte

Madonna - Madonna Rómában a pápát köszöntötte

A korántsem fiatal énekes ismét összetűzésbe kerülhet a katolikus egyház fejével, hiszen római koncertjén a pápának ajánlotta a Like A Virgin című számát. Nem először fordul elő, hogy az énekes közfelháborodást keltett vallási nézetei miatt.

Római koncert

Az énekes világkörüli turnésorozata részeként szeptember 6-án Rómában lépett fel. Madonna igencsak megbotránkoztatta hatvan ezres közönségét, mikor bejelentette, a következő számot, vagyis a Like A Virgint a pápának ajánlja. „Ezt a dalt a pápának ajánlom, hiszen én is Isten gyermeke vagyok. Mindannyian azok vagytok!”- olvasható egy angol zenei portál cikkeiben.

Az énekes nem először vívta ki a Vatikán ellenszenvét, hiszen 1989-ben már kiátkozta a katolikus egyház. Akkor Like A Prayer klipjével botránkoztatta meg az egyház vezetőit. A videóban egy fekete Jézus teszi magáévá Madonnát, de égő keresztek és vért könnyező Jézus szobor is látható. Nem ez volt az egyetlen az énekes karrierjében, 2006-ban turnésorozatával vívott ki ellenszenvet, hiszen a koncert alatt a sztárt keresztre feszítették.

Madonna - Madonna Rómában a pápát köszöntötte

Eddig még nem lehetett hallani az egyház visszhangjáról, azonban ami késik, nem múlik. Tény, hogy a sztár, aki áttért a zsidó vallás miszticista irányzatára, a kabbalára, nem tud meglenni botrányok nélkül.

sesyle

2008. 09. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 09. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 09. 29. 18:45
ez egy szar mi lenne a véleményem? Még meg is mered kérdezni

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna Rómában a pápát köszöntötte cikk képei
Madonna - Madonna Rómában a pápát köszöntötteMadonna - Madonna Rómában a pápát köszöntötte