Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az Ossian küldetése

Ossian - Az Ossian küldetése

2008. szeptember 8-án jelent meg az Ossian új lemeze, amely a Küldetés címet viseli. 13 nóta hallható rajta, a lemez CD formátumban jelenik meg, de a tervek között szerepel egy bakelit verzió kiadása, előreláthatólag novemberben.

A CD kapható lesz az újságárusoknál is, óriás turnéposzterrel kiegészítve. A borítót a metál körökben már jól ismert Sallai Péter készítette, a felvételek pedig ismét Küronya Miklós irányítása alatt, a törökbálinti P.Stúdióban zajlottak.

A lemezbemutató a már megszokott keretek között, 2008. november 22-én a Petőfi Csarnokban kerül megrendezésre. A buli egyben az Ossianosok VII. Nemzetközi Találkozója is lesz. Vendégként lépnek fel a Krízis és az Invader zenekarok.

További friss hír, hogy elindult az Ossian myspace oldala a www.myspace.com/ossianofficial címen. Ezentúl itt is elérhető lesz minden fontos és aktuális információ a zenekarral kapcsolatban.

A pár napja megjelent Küldetés album első klipje egy koncertvideó lesz, amit a székesfehérvári Fezen fesztiválon forgatnak le Paksi Endréék, mégpedig A "Száműzött visszatér" dalhoz. A csapat most pénteki (2008. szeptember 12-i) fellépésén a klasszikus metal himnuszok mellett várhatóan még egy új nóta is elhangzik majd, a melankolikusabb hangvételű "Asszony feketében".

Mindkét új dal meghallgatható a már előbb említett MySpace oldalon. Az oldal sikere amúgy még a zenészeket is meglepte. Pár nap leforgása alatt több mint 9 ezren kattintottak a lapra, mégpedig 20 különböző országból, olyan távoli helyekről is, mint Japán, India, vagy az Egyesült Arab Emirátusok.

A Küldetés album számlistája:
1. Ébredés (intro)
2. A Száműzött visszatér
3. A Véletlen
4. Új Aranykor
5. Asszony feketében
6. Mondd ki!
7. A kőszikla
8. Az ördögök mennyországa
9. Az Életvonal
10. A Küldetés
11. A Nagybetűs Szavak
12. Jó időben, jó helyen
13. Útközben

Gab

2008. 09. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 09. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 30. 12:29
Cikk az albumról a lemezkritika.hu oldalon: http://www.lemezkritika.hu/?q=node/2041
Vendég 2009. 01. 31. 20:18
Eladó az Ossián - Acélszív,Félre az útból,A Rock Katonái,Keresztút bakelitek egyben! az Acélszív, Félre az útból DEDIKÁLT, AZ EREDETI FELÁLLÁSSAL!!! ÉS TOTÁLISAN KARCMENTES!!! NEM VOLT HALLGATVA!!! a Kitörés KARCMENTES, a Rock katonáin egy-kettő pici karist de csak optikai. A borítók mindegyiken TÖKÉLETES, MÉG A GERINCRÉSZNÉL IS!!! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG FANATIKUS GYŰJTŐNEK AJÁNLOM! Ára: a 4 lemez egyben: 20.000-Ft ALKU NÉLKÜL! Írj a mihaly.varga.jr@gmail.com-ra és küldök képet.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az Ossian küldetése cikk képei
Ossian - Az Ossian küldetése