Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Leszerződtetné Hamiltont a Pussycat Dolls

The Pussycat Dolls - Leszerződtetné Hamiltont a Pussycat Dolls

Korszakalkotó ötlettel állt elő a Pussycat Dolls. Lewis Hamilton ugye boldogan turbékol a frontasszony Nicole Scherzingerrel, így a lányok kitalálták, hogy a Forma 1-es pilóta lehetne az együttes turnébuszának állandó sofőrje. Nem ér röhögni.

When I Grow Up

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton idén februárban találkoztak először az MTV Europe Music Awards-on, és a buliról már a Forma 1-es pilóta egyik sportkocsijával távoztak, természetesen közösen. Azóta állítólag többször is szakítottak, de ezek a pletykák végül mindig hamisnak bizonyultak.

A Pussycat Dolls jelenleg új, ’Doll Domination’ című albumát népszerűsíti, Hamilton pedig szintén úton van a száguldó cirkusszal, így az ifjú párnak meglehetősen nehéz közösen áldoznia a szerelem oltárán. Az együttes egyik tagja, Melody éppen ezért korszakalkotó ötlettel állt elő:

The Pussycat Dolls - Leszerződtetné Hamiltont a Pussycat Dolls

„Mindig van egy hely a turnébuszunkban Lewisnak. Ő egy nagyon édes és jófej pasi, az lenne a legjobb, ha mindenhová Ő fuvarozna minket” – mondta az énekesnő. Egyébként nem lehetetlen, hogy így lesz, hiszen a 23 éves versenyző az idei futam végeztével szeretné minden idejét Nicole-lal tölteni. Scherzinger már be is jelentette a lányoknak, hogy a barátja ezentúl valószínűleg a turnékra is elkíséri az együttest.

Juhász Gergely

2008. 09. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 09. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 09. 12. 22:12
Sztem aranyosak együtt,jól ellennének.... Egyébként a PCD nagyon jó együttes,én kifejezetten szeretem őket :)
Vendég 2008. 09. 16. 18:32
Hogyan beszélt!??? Jesszusom!! ;-PP
Vendég 2008. 09. 16. 18:33
sztárfigyu'? ,-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Leszerződtetné Hamiltont a Pussycat Dolls cikk képei
The Pussycat Dolls - Leszerződtetné Hamiltont a Pussycat DollsThe Pussycat Dolls - Leszerződtetné Hamiltont a Pussycat DollsThe Pussycat Dolls - Leszerződtetné Hamiltont a Pussycat DollsThe Pussycat Dolls - Leszerződtetné Hamiltont a Pussycat Dolls