Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

WoodRock Fesztivál a Petőfi Csarnokban

WoodRock Fesztivál - WoodRock Fesztivál a Petőfi Csarnokban

Ma 19 órakor rendezik meg az idei WoodRock Fesztivált a Petőfi Csarnokban. A rendezvény célja az emlékezés, mégpedig a woodstocki fesztiválra, illetve az ott megjelent fellépőkre.

Az 1969-ben megrendezésre kerülő Woodstocki Fesztiválon a legnagyobb elismerésű előadók léptek fel, köztük Janis Joplin, Grateful Dead, Santana és még sokan mások. Előttük tisztelegnek ma Budapesten, hiszen slágereik még mindig szólnak, szinte kitörölhetetlen az emberek fejéből. Egy kivétel van, hiszen a Piknik Park egy nem túl „öreg” zenekart fog megidézni, ez a Linkin Park.

WoodRock Fesztivál - WoodRock Fesztivál a Petőfi Csarnokban

A WoodRock Fesztivál előadói- Santana Coverband, Joe Cocker Coverband, Message to Hendrix - Jimi Hendrix Tribute, Piknik Park - Linkin Park Tribute
sztárvendégek: Szupernem, Török Ádám és a Mini. A nevekből egyértelműen eldönthető, ki melyik legenda zenéjét érzi magához a legközelebb. A fesztivál érdekessége, hogy a koncerteket Jimi Hendrix halálának évfordulója előtt pár nappal rendezik.
A főszervező - aki a Doors emlékzenekarnak is tagja - felhívta a figyelmet, hogy a sztárvendégként fellépő Török Ádám együttese, a Mini csaknem egyidős minden idők legjelentősebb fesztiváljával. Sztárvendégként üdvözölhetik a rajongók pénteken este már az új évezredben alakult Supernem rock együttest is. Megjegyezte: a WoodRockra nemcsak Woodstock nemzedékét, hanem a fiatalabb rock rajongókat is várják- adta hírül az MTI.

Helyszíni jegyár: 2.200,- HUF

sesyle

2008. 09. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 09. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Baba 2015. 07. 19. 9:45
Szupi))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

WoodRock Fesztivál a Petőfi Csarnokban cikk képei
WoodRock Fesztivál - WoodRock Fesztivál a Petőfi CsarnokbanWoodRock Fesztivál - WoodRock Fesztivál a Petőfi Csarnokban