Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Loláé a Sims2 játék főcímdala

Lola - Loláé a Sims2 játék főcímdala

Úgy tűnik az ifjú tehetség meg sem áll a világhírnévhez vezető úton, ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy a Sims2 Nagyvárosi élet főcímdalát ő énekelheti fel.

Amint az énekes hivatalos weboldalán olvasható: Az Electronic Arts (a videó-játék egyik vezető fejlesztő és kiadó cége) úgy határozott, Lola Mozdulj már! című slágere (zenéjét szerezte: Rakonczai Viktor) tökéletesen passzolni fog játékukhoz, a Sims2 PC-s szoftverhez. A hír hallatán Lola azt sem tudta hová nézzen, hiszen napokig fel sem fogta, mi történt vele. Az óriási felkérés Lolának hatalmas ismertséget hozhat, több millió család fogja hallani az egész bolygón. A játékból eddig több millió példányt adtak el, szám szerint 99 millió darab fogyott szerte a világon, ami előre vetíti, hogy Lola hangja több háztartásba fog eljutni, mint eddig bármelyik magyar előadóé.

Lola - Loláé a Sims2 játék főcímdala

„A Simsek világában Simlish nyelven beszélnek, így ezen a nyelven énekeltem fel a dalt. Leginkább valamelyik szláv nyelvhez tudnám hasonlítani ezt a halandzsa nyelvet, hiszen rengeteg mássalhangzót használ egy szóban. Bevallom, angolul sokkal könnyebben felénekeltem, erre azért ráment pár éjszakám, mire tökéletesítettem a kiejtést.”

Mindezek ellenére Lola nem száll el a közelgő hírnévtől, ugyanis elkezdődtek a stúdiómunkák 3. albuma kapcsán. A korongon ismerős hangvételű dallamokat is találhatnak a Lola rajongók, de az énekes ízlésvilágát tükröző, nem megszokott dalok is hallhatóak lesznek. S ha már új rajongók és új album, miért ne lenne új image is. Nemsokára elkészül az album első videoklipje, amin már érzékelhető az új megjelenés.

sesyle

2008. 09. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 09. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Loláé a Sims2 játék főcímdala cikk képei
Lola - Loláé a Sims2 játék főcímdalaLola - Loláé a Sims2 játék főcímdala