Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Börtönben a Kerozin!

Kerozin - Börtönben a Kerozin!

Az idén 10. szülinapját ünneplő Kerozin együttes nemrég a Váci Büntetésvégreható Intézetben lépett színpadra. A csapat a fellépést egy régi ismerős kérésére vállalta el aki jelenleg fogvatartottként kulturális programok szervezésében is részt vesz az intézményben.

“Nagyon kíváncsian vártuk a bulit hiszen hál’Istennek nem minden nap tudunk betekintést nyerni a börtönélet hétköznapjaiba. Bár 1998 óta már az 1000. fellépésen is túl van a banda de elítéltek előtt most játszottunk első alkalommal. Reméljük sikerült egy kicsit feldobnunk a hangulatatot odabent. Persze abban is reménykedünk hogy barátunk aki már néhány éve odabent raboskodik szerez pár jó pontot az esemény leszervezéséért és letöltendő ideje alatt talán kap majd néha repetát a menüből…” – mesélték.

A “zártkörű” közel egy órás élő koncerten valamennyi Kerozin “örökzöld” felcsendült. Életre kelt ismét a Kerozin szent állata a “Kismalac”, bedübörögött “Nelly az elefánt” sőt kifejezetten ez alkalomból egy meglepetés dallal is készültek a srácok.

2008. 09. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 09. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 09. 21. 16:17
Na meg a "BÚnyós" Bunyós Pityu egyik társa is - mer' megcsípték végre a Lenti Vásár valamely esti fellépésén, két és fél évi bujkálása után... Igaz-e "sztárfigyelő - gin tonic"? ;-PP

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Börtönben a Kerozin! cikk képei
Kerozin - Börtönben a Kerozin!