Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jonas Brothers, a legújabb tini-szenzáció

Jonas Brothers - Jonas Brothers, a legújabb tini-szenzáció

Végre hozzánk is megérkezett a legújabb tiniszenzáció! Kevin, Joe és Nick Jonas neve bizonyára sokaknak ismerősnek cseng, hiszen az S.O.S. című dalukkal hazánkban is rengeteg rajongót szereztek.

Burnin' Up

Bemutatkozó albumuk az USA-ban 2007 augusztusában jelent meg, azóta több mint 1 millió példány talált belőle gazdára, a digitális letöltések száma pedig meghaladja a 2 milliót! A lemez platina státuszt ért, és megjelenése óta - azaz több, mint harminc hete - szerepel a Billboard Top 100 listán. A Jonas-testvérek iránt az interneten is hatalmas az érdeklődés: MySpace-oldalukat eddig 20 millióan nézték meg, míg a YouTube-on 13,3 milliónyian voltak kiváncsiak az S.O.S. videóklipjére. Sőt, a fiúk rekordot döntöttek jegyeladásban is: egy Los Angeles-i koncertjükre mindössze két perc alatt kelt el az összes jegy. Májusban és júniusban Avril Lavigne előtt melegítették be a közönséget a UK-ban, Írországban, Dániában, Luxemburgban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Hollandiában, Spanyolországban, Belgiumban és Svédországban, majd az USA-ban turnéztak.
A fentiek ismeretében minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Jonas Brothers jelenséggé vált: kevesen dicsekedhetnek teltházas amerikai és európai koncertekkel, arany- ás platinalemezzel és milliós rajongótáborral. És mindez csak a kezdet, hiszen Kevin, Joe és Nick a rengeteg fellépés és TV-s szereplés mellett arra is szakított időt, hogy felvegye A Little Bit Longer című új lemezt, mely szeptember 1-jétől hazánkban is elérhető.
Az új album anyaga Joe szerint “sokkal érzelmesebb, mint a korábbi dalok. Sokat fejlődtünk az elmúlt egy évben, érettebbek lettünk, és ez a változás tetten érhető az új lemezen is. Büszkék vagyunk arra, hogy mind a 12 dalt mi szereztünk, sőt Kevin még a produceri munkából is kivette a részét.”
“A BB Good vicces, fülbemászó dal, reméljük, a rajongók hamarosan velünk együtt fogják énekelni. A Burnin’ Up-ot választottuk első kislemez dalnak, slágeres, táncolható szám, egy buliból sem hiányozhat. Arról szól, hogy elmész egy partiba, szemezni kezdesz egy csajjal, és rögtön érzed, hogy van valami a levegőben. Mindketten érzitek, hogy beindult a kémia. A dallamos, pörgős dalok mellett persze nagyon szeretjük az érzelmes balladákat is, ilyen például a Sorry, mely önmagáért beszél, vagy a címadó A Little Bit Longer. Utóbbi a diabétesszel vívott harcomról szól” - folytatja Nick.
Úgy tűnik, a közönség vevő a Jonas Brothers receptjére: az A Little Bit Longer című album első helyen nyitott a Billboard Top 200-as listán több mint félmillió eladott példánnyal!
A megjelenést 50-állomásos észak-amerikai turné kíséri, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy hamarosan hazánkban üdvözölhetjük Kevint, Joe-t és Nicket. Addig is nézzétek meg a Burnin’ Up videóklipjét itt: http://www.youtube.com/watch?v=ScXLHgPcZuc

2008. 09. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2008. 09. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 09. 20. 14:05
Én nem nagyon szeretem őket ^__^. barátnőim meg összes ismerősöm imádja őket. Nagyon jó lett a cikk grat az írónak :),
Vendég 2008. 09. 21. 16:13
PEDOFILOK! NYOMÁÁÁÁS!
Vendég 2008. 09. 28. 13:57
imádom őket ugyhogy nem pedofilok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! másokat szddj ok!!!!!!!!!!!
Vendég 2008. 09. 29. 19:19
szerintem a cikk nagyon jó lett és amúgy én is szeretem őket már 2 éve! enyém a legelső müködő magyar oldal róluk.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jonas Brothers, a legújabb tini-szenzáció cikk képei
Jonas Brothers - Jonas Brothers, a legújabb tini-szenzációJonas Brothers - Jonas Brothers, a legújabb tini-szenzációJonas Brothers - Jonas Brothers, a legújabb tini-szenzáció